CENGİZ: SEÇİME 20 GÜN KALA KARAR VERİRİM"

CENGİZ: SEÇİME 20 GÜN KALA KARAR VERİRİM"
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme dair açıklamalarda bulunurken, sarı kırmızılı kulüpte 19-26 Aralık'ta gerçekleşmesi planlanan seçimle alakalı görüşlerini dile getirdi:

Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:
"Önde emsal var. 20 Ocak'ta seçime girdik, 25 Ocak'ta devir teslim aldık. 3-4 günümüz vardı. 31 Ocak'ta da ara transfer kapandı. Çok önemli, çok istiyorduk hocanın onayıyla Nagatomo'yu aldık. Badou Ndiaye'yi yolladık. 3 günde yahu. Seçimden 31 Ocak'a kadar 45-50 gün var. Barcelona seçime giriyor, 5 gün var transfere. 5 Ocak'ta 31 Ocak 2021'de biten bir süreç. Ara transfer zaten. 6 transfer dönemi geçirdik, 6 tane dayak yedik. Daha geniş bir fırsat verdik."
"Kalbim Galatasaray ile devam ediyor"
"O kadar çok istediler ki, bize iş yaptırmıyorlar. Benim moralim bozulmaz. Ben geçirilen hastalıklar, darbeler arasında tekim. Aynı anda 4 ayrı organdan ameliyat yok. İyi ki kalbime bir şey olmadı. Kalbim Galatasaray ile devam ediyor. Akıl zaten yok. Bu pandemi ilainihaye gitmeyecek. Enseyi karartmayın. Moral bozmayın. Türkiye'nin genç bir nüfusu var. Biz anayasa fırlatmalar, krizler gördük. Yüzde 700 faizler, yıkılan dev şirketler gördük. Çok dinamik bir toplumuz. Dinamik süreçler yaşıyoruz."
"Rakipler alınmasın, Türkiye'nin en büyük sivil dayanışma gücü Galatasaray'dır. Bizim taraftarımız, büyük bir taraftardır. Resmi başvurumuş yaptık İçişleri Bakanlığı'na, bekliyoruz. Laf olsun diye başvuru yapmayız. İnanmadığımız hiçbir işe de girmedik. Benim aday olup olmama sürecim devam ediyor. Şimdi tedaviye gideceğim. Bu bir süreç. Ben yararlı olacağıma inanmasam olmam."
"Hocamız süre konusunda haklı"
"Biz her zaman genç hakemlerden yana olduk. Hocamız süre konusunda haklı. Maçtan çıkıyor. Türkiye'de özellikle maçı güzelleştirmeye çalışanlara destek olunması gerekiyor. Bu bir temaşa sanatı. 23 şut atarsın, kaleciyi sakatlarsın şutlardan, gol atamazsın. iz de istiyoruz ki son dilimine kadar zamanın, hakça olanın, kullanalım. Bazen olmuyor. Bazen 6 saniye bize işliyor, başka takımlara işlemiyor. Aynı hakem bir de, başka hakem değil. Bazı hakem uzatıyor da uzatıyor. "

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir