CAN: ÜMRANİYE 81 VİLAYETİN ÖZETİDİR

CAN: ÜMRANİYE 81 VİLAYETİN ÖZETİDİR
İstanbul'da yoğun olarak yaşayan Orduluların bulunduğu ilçelerde istişare toplantıları düzenleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde Ümraniye’deki hemşerilerini Crown Plaza Otel'de bir araya getirdi.

Gecede kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can: “Ümraniye nedir? Dediğimizde; biraz Ordu, biraz Sivas, Giresun, Rize, Edirne, Kars, Ardahan, Muğla, Konya’dır. Yani kısacası Ümraniye 81 vilayetin özetidir. Türkiye nasıl etnik ve kültürel olarak farklı yapılardan farklı kültürel ve sosyal yapılardan mürekkep bir vatan ise Ümraniye’mizde küçük bir Türkiye modelidir” dedi. Başkan Hasan Can: “3. Dönemimizi idrak ettiğimiz bu dönemde, çok şükür geriye dönüp baktığımızda vaat ettiklerimizi bir bir yaptık ve milletimizin hizmetine sunduk. 2004’e göreve geldiğimiz bugüne kadar bize 400’e yakın kalıcı eser yapmak nasip oldu” dedi.
“ORDU MODERN BİR ŞEHİR HALİNE GELMEYE DEVAM EDİYOR”
Son seçimde Büyükşehir olan Ordumuzda hamdüsenalar olsun gerçekten parlayan bir yıldız olmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Hasan Can: “Bu iş bir heyecan ve aşk işidir. Doğrusu eski milletvekilimiz şimdiki Ordumuzun çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Bey ve mesai arkadaşları ile bütün ilçeleriyle AK Partili olan Ordu büyümeğe gelişmeye ve modern bir şehir haline gelmeye devam ediyor. Tabi doğudan batıya, kuzeyden güneye 1071’den beri bizim toprağımız olan bu Anadolu toprakları özellikle 70 ve 80 sonrası ekmek ve aş peşinde koşan insanımız bu topraklardan koptu büyükşehirlere geldi. Büyükşehirlerde ekmek aradı aş aradı ama kasabasına ve köyüne bıraktığı akrabalarına, komşularına hep hasret duydu” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir