ÇAKALLARLA DANS 4 FİLM KONUSU

ÇAKALLARLA DANS 4 FİLM KONUSU
İlk filmini 2010 yılında çıkaran ve yavaş yavaş efsaneleşen yapım Çakallarla Dans’dan yepyeni bir film daha.

Her filminde farklı bir serüvene atılan ekip bu sefer bambaşka bir hikaye ile karşımıza çıkmakta. Komedi filmi denince akla gelen bu film Murat Şeker‘in yönetiminde yapılıyor. Diğer filmlere nazaran bambaşka bir serüven ile karşımıza çıkacak olan filmin çekimleri bu senenin ortasında başladı. Yapım tarafından gerçekleştirilen sızıntılardan sonra film serüvenini sevenler Çakallarla Dans 4 Ne Zaman Vizyonda? sorusuna yanıt aradı.
ÇAKALLARLA DANS 4 FİLM KONUSU
Köfte Necmi, Del Piero Hikmet, Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Fatma ve Berber Hüseyin’den oluşan ekibimiz bu sefer bir yolculuğa çıkacaktır. Eski model bir T2 ile yapacakları bu yolculukta ekibimiz yine çakallık peşindedir. Ekip ekonomik yetersizlikler çektiğinden dolayı yeni fikirler üretmeye çalışacaktır. Tam burada Berber Hüseyin devreye girecektir. Bilindik Almanyadaki amca oğlu vefat etmiştir. Bu vefatından sonra ne olduğu belirsiz bir harita bırakmıştır. Bu haritanın define olduğuna inanan ekip yola çıkmaya hazırlanır. Her filmde Hüseyin’in gazıyla burnu boka bulaşan ekip bakalım bu sefer çakallığının nasibini nasıl alacaktır.
Konuk oyuncu olarak filme katılan isimlerin arasında Hande Katipoğlu yer almaktadır. Genel olarak komedi filmlerinde yer alan bu ismin filme bir çok şey katacağından şüphemiz yok diyebiliriz.
ÇAKALLARLA DANS 4 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?
Film şuan için sadece ufak bir teaser yayınladı. Bu teaser’da merak edilen hikayeden bir kaç kısım izledik. Ayrıca bu teaser ile vizyon tarihini de belirleyen film Çakallarla Dans 4 Ne Zaman Vizyonda? sorularına yanıt olarak 25 Kasım 2016 tarihini gösterdi. Genel olarak aynı tarihlerde vizyona girmeye çalışan film Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı’dan sonra filme 2 yıl ara vermişti.
Filmde yer alan oyuncuların tek tek hikayelerine baktığımızda hepsinin Türk sinemasında farklı bir yere sahip olduğunu görmekteyiz. Sizler için Teaser’i yayınladığımız bu makalede filme dair fragman paylaşıldığında ilk olarak size haber vereceğiz. Bir sonraki ne zaman çıkıyor konusunda görüşmek üzere. İşte merak edilen Teaser görüntüleri; 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir