ÇAĞIRICI :İYİ DERECELER BEKLİYORUM

ÇAĞIRICI :İYİ DERECELER BEKLİYORUM
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Atletimiz Milli Takımı. 2014 Bedensel Engelliler Avrupa Şampiyonası’na katılmak için İngiltere’ye gitti

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Atletimiz Milli Takımı.  2014 Bedensel Engelliler Avrupa Şampiyonası’na katılmak için İngiltere’ye gitti.  Şampiyonada iddialı olduklarını söyleyen engelli sporcular iyi derecelerle Türkiye’ye döneceklerini söylediler.
İngiltere’nin Swansea kentinde 18-24 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2014 Bedensel Engelliler Şampiyonası’na katılacak milli takım sporcuları İngiltere’ye gitti. 
Bağcılar Belediyesi, şampiyona katılacak Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Atletimiz Milli Takımı’na Engelliler Sarayı’nda bir yemek verdi.  Şampiyonaya farklı illerden katılacak olan sporcuların yanı sıra Bağcılar Belediyesi’nden de 3 engelli sporcu bulunuyor. Atletizm milli takım antrenörü Ömer Cantay liderliğindeki 22 kişilik kafile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile bir araya geldi.  Engelliler Sarayı’ndaki buluşmada sporcular kendilerini Başkan Çağırıcı’ya tanıtarak, Türkiye’yi en şekilde temsil edeceklerini söylediler.  Engelli sporcular Başkan Lokman Çağırıcı’nın engellilere ve sporcular verdiği destekten dolayı da teşekkür ettiler.
İYİ DERECELER BEKLİYORUM
Engelli sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Lokman Çağırıcı, “Ben bu şampiyonada sporcularımızın çok iyi dereceler alacaklarına inanıyorum.  Belediye olarak 3 engelli sporcumuzun milli takımda olması bizim için onur verici bir olay. Maddi manevi imkan verilirse, engelli sporcularımız başarıdan başarıya koşar.  Belediye olarak biz engelli sporcuları önemsiyoruz. İngiltere’deki şampiyonada başarılı olacaklarına inanıyorum” diye konuştu. 
Milli takımda bulunan Hamza Doğan gülle ve cirit atmada,  Hamide Kurt ve Zübeyde Süpürgeci ise tekerlik sandalye koşusunda Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü adına atletizm milli takım adına Türkiye’yi temsil edecekler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir