ÇAĞIRICI: İLÇEMİZE 24 OKUL DAHA KAZANDIRACAĞIZ

ÇAĞIRICI: İLÇEMİZE 24 OKUL DAHA KAZANDIRACAĞIZ
Bağcılar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gençlik Şöleni büyük bir coşkuya sahne oldu.

Bağcılar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gençlik Şöleni büyük bir coşkuya sahne oldu. 21. Geleneksel Gençlik Şöleni’nde Bilgi ve Proje Okul birincileri, TEOG, LYS-LGS ve spor branşlarında dereceye giren 543 öğrenci altınla ödüllendirildi. Şölende, bisiklet ve basketbol gösterisi de ilgiyle izlendi. 
Şölene katılarak bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar, gençlerin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında büyük bir kahramanlık göstererek vatanına sahip çıktığını söyledi. 
Bağcılar’da başarı özendiriliyor ve başarılı gençler ödüllendiriliyor. Bağcılar Belediyesi 21. Geleneksel Gençlik Şöleni Ödül Töreni’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşku yaşandı.
Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen törende bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yaşar, gençlerin 15 Temmuz’daki hain kalkışma sırasında büyük bir kahramanlık göstererek vatanına sahip çıktığını belirtti. 15 Temmuz’daki kahramanlık destanını asla unutturmayacaklarını da vurgulayan Yaşar, konuşmasında ayrıca AK Parti hükümetinin gençlere ve eğitime yönelik hizmete sunduğu projelere de dikkat çekti. 
“İLÇEMİZE 24 OKUL DAHA KAZANDIRACAĞIZ”
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da gençleri geleceğe hazırlamak için önemli projeleri hizmete sunduklarını ifade etti. 16 Bilgi Evi’nde 40 bini aşkın öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Çağırıcı, yine Gençlik Merkezi’nde de gençlere yönelik değişik branşlarda kurslar düzenlediklerini ifade etti. Bağcılar’da eğitimin gelişmesi için çalıştıklarının altını çizen Çağırıcı, şunları söyledi: “İlçemizde şu an 12 okul ve yurt inşaat çalışmaları devam ediyor.  Önümüzdeki dönemde inşaatına başlanacak 4 okul ve yurt binalarımız da ihale aşamasında. Aynı süreçte 10 okul inşaatımızın çalışmaları da devam ediyor. İnşallah, okul inşaat çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz toplamda 24 adet okul daha kazanmış olacak.” dedi.
“15 TEMMUZ’DA MİLLETİN KAHRAMANLIK RUHU ŞAHLANDI”
15 Temmuz darbe girişimine de değinen Çağırıcı, ülkenin ve demokrasinin hedef alındığını belirterek, “Ülkemiz bir işgal girişimine maruz kaldı. Ancak, o gece milletimizin diriliş ruhu yeniden şahlandı. Bu ruhu gelecek nesillere aktarmak zorundayız. 15 Temmuz’u hiçbir zaman unutturmayacağız. Hainler, bu milletin gücü karşısında yok oldu.” diye konuştu. 
“HEPİNİZİ ALNINIZDAN ÖPÜYORUM”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ise milletin hain kalkışma sırasında Çanakkale ruhunu ortaya koyduğunu belirterek, “Türk milleti olarak dünyaya cesaretimizi ispat ettik.” dedi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da 21 yıldır düzenlenen Gençlik Şöleni’nden dolayı Başkan Çağırıcı’ya teşekkür etti. Gençlere de hitap eden Baykan, “Sizler 15 Temmuz’da mermilere, tanklara, savaş uçaklarına karşı durdunuz. Atalarınızdan aldığınız cesaretinizi ispat ettiniz. Hepinizi alnınızdan öpüyorum.” dedi. Bağcılar’da engellilere verilen öneme de değinen Baykan, engelli atletleri de başarılarından dolayı tebrik etti. 
“543 ÖĞRENCİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ”
 Törenin ilerleyen anlarında gösteri sunan bisiklet ve basketbol şov ekibi salondan alkış topladı. Bisiklet ve basketbol şov ekibi sergilediği akrobatik hareketlerle programa renk kattı. Yine, Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi öğrencileri de okudukları şiirler ve seslendirdikleri türkülerle programa renk kattılar. Öğretmenler Korosu ile Bilgi Evleri Mehteran Bölüğü konseri ve karate takımı gösterisi yoğun ilgi gördü.  Şölenin sonunda Bilgi ve Proje Okul Birincileri ile TEOG, LYS-LGS ve spor branşlarında başarılı olan 543 öğrenciye altınları protokol tarafından verildi. Başarılı öğrencilere ödül olarak toplam 20 tam, 276 yarım, 266 çeyrek, ve 112 gram olmak üzere toplam 637 altın verildi. Şölene ayrıca AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri ile ilçe sakinleri katıldı. 

untitled-1fghg.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir