BUGSAŞ SPOR: 0 - ÜMRANİYESPOR: 4

BUGSAŞ SPOR: 0 - ÜMRANİYESPOR: 4
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Lider Ümraniyespor Ankara deplasmanında Şampiyonluk yolunda Vitesi Dörtledi...

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Lider Ümraniyespor Ankara deplasmanında Şampiyonluk yolunda Vitesi Dörtledi...
Ümraniyespor  deplasmanda Ankara temsilcisi BugsasSpor ‘ile Ostim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede ilk gol Ümreniyespor'dan geldi. 27. dakikada İbrahim'in attığı gol ile Ümraniyespor 1-0 öne geçti. Maç çekişmeli devam ederken ikinci gol 37. dakikada Samet'ten geldi. Oyunun tek hakimi olan Ümraniyespor rakibe sahada alan bırakmayarak ilk yarının sonlarına doğru. 44. dakikda Mücahitten gelen gol ile ilk yarı 3-0'lık skor ile tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Ümraniyespor’  sahada istediği oyunu sergileyerek rakibi BugsasSpor’a oyun kurma fırsatı vermedi 85. dakikada Artun'un attığı gol ile Ümraniyespor 4-0'lık bir skor yakaladı ve müsabaka bu sonuçla bitti. kalan haftalara avantajlı giren Ümraniyespor şampiyonluk için büyük adım atmış oldu.
BUGSAŞ Spor: 0 - Ümraniyespor: 4 
Stat: OSTİM
Hakemler: Celal Bayraklı, Mehmet Şengül, Bülent Uludoğan
BUGSAŞ Spor: Ahmet Eyüp Türkaslan, Cebrail, Hasan, Rahmi, Doğan, Tolgahan (Dk. 61 Yusuf), Mikail (Dk. 71 İsmail), Yaşar, Ahmet Baykal, Yavuz, Arif (Dk. 46 Ferdi) 
Ümraniyespor: Burak, Tarık, Erol, Mustafa, Mucahit, Bulut, İbrahim, Samet (Dk. 86 Eser), Bahadır, İlhan (Dk. 60 Artun), Yaser (Dk. 76 Ziya) 
Goller: Dk. 27 İbrahim, Dk. 37 Samet, Dk. 44 Mucahit, Dk. 85 Artun (Ümraniyespor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Ahmet Eyüp Türkaslan, Dk. 54 Cebrail, Dk. 62 Ahmet Baykal, Dk. 79 Yaşar (BUGSAŞ Spor), Dk. 74 Artun, Dk. 77 Mustafa (Ümraniyespor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir