“BU TARİHİ GÜN, BİZİ BİZ YAPAN ORTAK DEĞERLERİMİZDİR”

“BU TARİHİ GÜN, BİZİ BİZ YAPAN ORTAK DEĞERLERİMİZDİR”
Cumhuriyet’in ilanının 93. yıldönümü Ataşehir’de resmi törenlerle kutlanmaya devam ediyor.

Ataşehir Bulvarı’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin’nin törene katılan öğrencileri ve vatandaşları selamlamasıyla başladı.
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törenleri; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş izledi.
“BU TARİHİ GÜN, BİZİ BİZ YAPAN ORTAK DEĞERLERİMİZDİR”
Tören konuşmasını yapan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümünü tüm Türkiye’de coşkuyla kutlamaktayız. Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarılarının, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesini diliyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını teşekkürle yad ediyoruz. Cumhuriyet bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.
Öğrencilerin Cumhuriyetin anlam ve önemine dair okudukları şiirler ve sonrasında oyun gösterileriyle devam eden tören, öğrencilerin geçit töreni ve bando gösterisiyle son buldu.

untitled-1gfdgdfg.gifuntitled-1dfdsfdsf.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir