BU KEZ ÇOCUK ZABITAYLA DENETİM YAPTILAR

BU KEZ ÇOCUK ZABITAYLA   DENETİM YAPTILAR
Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Kaymakam Dr. Hülya Kaya “maske, mesafe ve temizlik” denetimlerini bu kez Çocuk Zabıtalarla birlikte yaptı.

Pendik Kaymakamlığı öncülüğünde haftada iki kere yapılan maske, mesafe ve temizlik denetimleri bu kez Çocuk Zabıtalarla yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Kaymakam Dr. Hülya Kaya, Çocuk Zabıtalarla birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi’nde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Büyükler bu kez mesajı çocuklarımızdan alsın istedik.” diyerek Çocuk Zabıtaları tebrik etti.
Başkan Ahmet Cin: “Pendik’te duyarlılık üst seviyede”
Çocuk Zabıtalarla yapılan denetimi ulusal basın da takip etti. Bir soru üzerine Pendik’teki koronavirüse karşı vatandaşların tedbirlerini değerlendiren Başkan Ahmet Cin “Pendik, denetimlerin de etkisiyle çok daha hassas hale gelmiş durumda. Hakikatten vatandaşlarımıza teşekkür etmek lazım. Genel itibariyle duyarlılık üst seviyede, bunu görebiliyoruz.” dedi.
Kaymakam Hülya Kaya: “Toplumun her kesimi denetimin bir parçası olmalı”
Kaymakam Dr. Hülya Kaya da Çocuk Zabıtalarla yapılan denetimi değerlendirerek “Toplumun her kesiminin denetimin bir parçası olmasını istiyoruz. Hakikaten de esnafımızın da vatandaşımızın da tedbirlere azami dikkat ettiğiniz görüyoruz.” dedi ve denetimlerin devam edeceğini vurguladı.

untitled-1t4t4.gif

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir