BU GİDİŞLE İMAMOĞLU'NU CİN'LER ÇARPACAK

BU GİDİŞLE İMAMOĞLU'NU  CİN'LER ÇARPACAK
Milleti balık hafızalı gördüklerinden olsa gerek, verdikleri sözlerin hiç birisini tutmadıkları gibi; seçim döneminde ücretsiz olacağını vadettikleri bir takım hizmetlere yaptıkları zamlara da pişkin pişkin “zam değil, fiyat ayarlaması” diyebilen seçilmiş

Görünen o ki, yapabileceğimiz hiçbir şey yok, çekeceğiz. Allah, en az hasarla atlatmayı nasip diyelim. 
Bütün dünyada bu idareci tipinden örnekler vardır. Bazen popülist söylemlerle bazen mağduriyet edebiyatıyla iş başına gelirler; yerler, içerler, yedirirler, içirirler sonra da tarihin çöplüğüne atılır, giderler. 
Bu tipler, icraatlarıyla gündem olamadıkları için gündem olacak şeylere ihtiyaç duyarlar. Bunlardan birisi de “bakın beni öldürmeye çalışıyorlar” edebiyatıdır. Çünkü birisi öldürülmek isteniyorsa muhakkak önemli bir adamdır. (!) Bir şekilde birilerinin dikkatini çekmiştir, falan. Bu bizim gibi balık hafızalı seçmenin bol olduğu ülkelerde çok iyi iş gören bir yöntemdir. Hatta gerekirse birini tutturur, ayağına sıktırırsın ve bir anda ülkenin gündemine oturursun.
Ortada hiçbir şey yokken; televizyona biri çıkıyor ve İmamoğlu'na suikast yapılacağına dair duyumlar var diyor, bir bakıyorsunuz bir fitne sitesi İmamoğlu'na suikast girişimi yapılacak diyor, aynı ağızdan çıkmış gibi bir gazetenin de internet sitesinde aynı şarlatanlık icra edilince adam hiç yoktan gündem oluyor. Ama unuttukları bir şey var ki, devlet o eski hantal devlet olmaktan çoktan çıktı. Anında istihbaratı, emniyeti devreye giriyor ve hiç şaşırmadığımız bir sonuç: “YOK ÖYLE BİR ŞEY!!!” Şaşırdık mı? Elbette ki hayır.
Bu ülkede ne kadar terör odağı varsa ittifakıyla oturduğun koltuktan seni mahrum etmek isteyecek hiçbir terörist bulamazsın. Çünkü hepsine borcun var. Adamlar daha doğru dürüst tahsilat yapmadan seni niye öldürsünler. Yok Deaş'mış yok bilmem kimmiş. Yemezler kardeşim! İlla da gündem olmak istiyorsan işini yap işini!!!
Mazlumun ahı diye bir tabir vardır bilirsiniz. Şu an bu tabir İstanbul'da AK Partili belediye başkanları için büyük oranda geçerli bir tabirdir. Hepsi “Gönül Belediyeciliği” sloganıyla, canla başla çalışmak için kendilerini paralıyorlar. Ne var ki, sayın İmamoğlu, bu belediyelerin özellikle Büyükşehirle ilgili işleri için destek olmak yerine köstek olmayı tercih ediyor. Mesela başkanılığını AK Partili Ahmet CİN'in yaptığı Pendik'te onlarca Büyükşehir'e endeksli proje can suyu bekliyor. Haydi yap kardeşim! Yapmam. Ver biz yapalım! Vermem. En basitinden şu Pendik sahildeki otopark defalarca açılmıştı şayet ehil bir insan icranın başında olsaydı.
Merak etme sayın İmamoğlu, ne FETÖ, seni ne Deaş, ne PKK, ne DHKPC, ne bilmem ne terör örgütü çarpmayacak. Ama korkarım bu gidişle seni hizmetlerine mani olduğun CİN'ler çarpacak!!!

  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir