BU DEM'BA BA'NIN ELİ ÖPÜLÜR!

BU DEM'BA BA'NIN ELİ ÖPÜLÜR!
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Hollanda'nın Feyenoord takımıyla 2-1'in rövanşında karşı karşıya gelen Beşiktaş, rakibini 3-1 yenip tur atladı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Hollanda'nın Feyenoord takımıyla 2-1'in rövanşında karşı karşıya gelen Beşiktaş, rakibini 3-1 yenip tur atladı.
Maça Feyenoord daha etkili başladı. Temsilcimizin orta sahada etkisizliğinden de yararlanan Hollanda ekibi, sağlı sollu ataklar gerçekleştirdi. Ancak Rotterdam takımı, kaleye gitmekte zorlandı. Beşiktaş ise 28'inci dakikada en etkili atağında golü buldu. Mustafa Pektemek, sol kanattan topu cezasahasına kadar taşıyıp altı pas yakınındaki Demba Ba'ya bıraktı. Senegalli düşerken vuruşunu yaptı; ancak top tekrar Demba Ba'ya çarpıp ağlarla buluştu. Demba Ba, Beşiktaş formasıyla ilk resmi golünü atarken; ilk yarı da bu skorla sona erdi.
İkinci yarı Beşiktaş ilk yarıya oranla daha derli toplu bir görüntüyle başladı. Ancak golü bulan Feyenoord oldu. Elvis Manu, defansın da hatasında golü bulurken, Hollanda ekibi ümitlendi. Feyenoord'un ümitlerini söndüren yine Demba Ba oldu. 80'de Olcay Şahan, cezasahası sol içinde topu altıpasa ortaladı. Demba Ba, bomboş durumda vuruşunu yaptı ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.
Dakikalar 86'yı gösterirken; Demba Ba bir kez daha sahneye çıktı. Senegalli golcü, defansın hatalı geri pasında cezayayı üzerinde topla buluştu, kaleciyi de geçip topu ağlarla buluşturdu ve skoru 3-1'e getirdi.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve temsilcimiz maçtan 3-1 galip ayrılarak play-off'a kaldı.                       
BEŞİKTAŞ: 3 - FEYENOORD: 1
STAT: Olimpiyat Stadı
HAKEMLER: Felix Zwayer, Marco Achmüller, Marcel Pelgrim (Almanya)
BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Franco, Motta, Kerim Frei Koyunlu (Dk. 74 İsmail Köybaşı), Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Demba Ba (Dk. 87 Cenk Tosun), Mustafa Pektemek (Dk. 85 Oğuzhan Özyakup)
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
FEYENOORD: Mulder, Van Beek, Kongolo, Mathijsen, Nelom (Dk. 58 Vormer), Claise (Dk. 69 Karsdorp), Schaken, Immers, Vilhena, Boetius, Te Verde (Dk. 57 Manu)
TEKNİK DİREKTÖR: Fred Rutten
GOLLER: Dk. 28, 80 ve 86 Demba Ba (Beşiktaş), Dk. 74 Manu (Feyenoord)
SARI KARTLAR: Dk. 22 Necip Uysal, Dk. 70 Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş), Dk. 33 Nelom, Dk. 37 Boetius, Dk. 65 Schaken (Feyenoord)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir