"BU BİR HIRSIZLIKTIR"

"BU BİR HIRSIZLIKTIR"
A Haber’de yayınlanan Ergün Diler ve Bekir Hazar’ın yönetimindeki Yaz Boz’da ‘’Televizyon havuzu için belediyelerden para toplandı mı? ‘’ sorusu masaya yatırıldı.

A Haber’de yayınlanan Ergün Diler ve Bekir Hazar’ın yönetimindeki Yaz Boz’da ‘’Televizyon havuzu için belediyelerden para toplandı mı? ‘’ sorusu masaya yatırıldı.
Yaz Boz'a konuşan Maltepe Eski Belediye Başkanı Mustafa Zengin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. '' Kanal için arkadaşlarımızdan toplanan para, eğer bu kanalın oluşturulması için verilmediyse burada bir dolandırıcılık var.'' dedi. 
O TOPLANTIYA BEN DE KATILDIM
Belediye Başkanı olarak böyle bir toplantıda ben de vardım. Maslak'ta Sheraton Otel'de yapıldı. Hatırladığım kadarıyla Genel Başkan Yardımcıları, Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin vardı. 
KURULACAK TELEVİZYONUN SUNUMU YAPILDI
Orada bir sunum yapıldı. Bir televizyon kurulacağı ve bu televizyona kimlerin transfer edileceği şeklinde bir sunum yapıldı. 
ERDOĞAN TOPRAK ''10 BELEDİYE 300 BİN TL VERSİN'' DEDİ
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da dönerek Erdoğan Bey'e 'Erdoğan Bey ne diyorsunuz?' diyor. Erdoğan Bey de ''10 belediye 300 bin tl verirse yeterli destek sağlanmış olur'' konuşmasını çok iyi anımsıyorum. 
BİR BAŞKAN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDEKİ ALTINLARI SATTI, TOPRAK'A VERDİ
''Param yoktu, oğlumun düğünündeki altınlarını kuruş kuruş hesap ederek, karşısına yazarak bir kağıda Erdoğan Toprak'a bürosunda verdim ve para yetmedi. Üzerine 48 milyar verdim'' diyen bir belediye başkanı arkadaşımızı da anımsıyorum. 
PARALAR KANALA GİTMEDİYSE BU BİR HIRSIZLIKTIR
Biz bu paranın kanala gittiğini biliriz. Gitmediğini nereden bilebiliriz? O zaman hakikatten diyorum ki; bu bir hırsızlık. Bu kanal için arkadaşlarımızdan toplanan para, eğer kanal oluşturulması için verilmediyse burada bir dolandırıcılık var. Bunu ortaya koyacak olan sizlersiniz. Dolayısıyla benden para alınmadığı için, ben de gidip vermediğim için şahsen bu olayın içerisinde değilim ama duyduklarım ve anlatılanlardan bu paranın toplandığını biz de biliyoruz. 
BU PARA TOPLAMA OLAYI BİR HARAÇTIR
Siyasi partiler yasası kanununa göre, partiye alınmadığına göre, partiye kaydedilmediğine göre siyaseten siyasi partilerin zorunlu olduğu kurallara uygun olup olmadığını tartışamayız. Bu belli ki bir şahsın veya şahısların kendi adlarına bir şeyi bahane ederek topladıkları bir para. Öyle değerlendirmek lazım. Bu sizin de belirttiğiniz gibi bir haraçtır. Partiye yapılan bir bağış değildir. Partinin bir kanal açma adına ortaya koyduğu bahane nedeniyle bir para toplanmasıdır. Bunun şahıslarla ilgisi vardır, partiyle ilgisi yoktur. 
KEMAL KILIÇDAROĞLU ASIL KONULARDA KONUŞMUYOR
Pek açıklamayı seven bir arkadaşımız değil Kemal Kılıçdaroğlu. Asıl konularda konuşmuyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir