Beylikdüzü tam kapanmayı fırsata çevirdi

Beylikdüzü tam kapanmayı fırsata çevirdi
Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen tam kapanma sürecini fırsata çeviren Beylikdüzü Belediyesi ilçe genelinde devam eden asfalt yenileme çalışmalarına hız verdi.

Beylikdüzü Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen tam kapanma sürecini fırsata çevirerek ilçe genelinde devam eden asfalt yenileme çalışmalarına hız verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile süren çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “İSKİ ile birlikte Beylikdüzü’nün yaklaşık 43 km’lik altyapı sorununu çözdük. Toplamda 71 km’lik bir altyapı planlanmıştı, bunun 40’km si bitti. Altyapısını tamamladığımız noktalarda ise asfaltlama ve kaldırım yenileme işlemlerine başladık. Kısa süre içerisinde de yaklaşık 250 sokak ve caddemizi bitirmeyi planlıyoruz. Bu planlamanın içerisinde daha çok dezavantajlı mahallelerimiz var. Biz insanlarımızın ayağı kış aylarında çamura değmeyecek demiştik, şimdide bu prensiple çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
“ALT YAPI SAĞLIKLI OLURSA ÜSTÜNE YAPACAĞINIZ ŞEYLERDE KALICI OLUR”
Kentler için altyapı dayanıklılığının önemini vurgulayan Başkan Mehmet Murat Çalık, “Bir kentin geleceğe dair emin adımlarla yürüyebilmesi için altyapısının çok sağlam olması gerekir. Altyapı sağlıklı olursa üstüne yapacağınız şeylerde kalıcı olur. Biz altyapıyı sağlıklı bir hale getirdik bunun için üzerine yaptığımız her uygulamada bundan sonra kalıcı olacak. Vatandaşlarımız endişe duymasın, bu kentin bütün problemlerini adım adım çözmeye devam ediyoruz. İnşallah bu pandemi süreci bittikten sonra bambaşka bir Beylikdüzü ile bambaşka bir duyguyla vatandaşımızı karşılayacağız.” ifadelerini kullandı.   
“GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK İSTİYORUZ”
Katkıları ve verdikleri destekten dolayı İBB’ye de teşekkür eden Başkan Çalık, “Adaletli bir anlayışla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ilk kez kentimizle buluşturuyoruz. İlk kez İBB’nin hizmetlerinden faydalanıyor aslında Beylikdüzü. 39 ilçeye aynı adaletle davrandıkları için Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na da teşekkür ediyorum. Biz istiyoruz ki bu kent kırılganlıktan uzak, altyapısıyla, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle dayanıklı bir haline gelsin. Bizim arzumuz kentimizin tüm sorunlarını çözüp geleceğe emin adımlarla yürümek.” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir