BEŞİKTAŞ'TA EĞİTİM İÇİN BÜYÜK DAYANIŞMA!

BEŞİKTAŞ'TA EĞİTİM İÇİN  BÜYÜK DAYANIŞMA!
Beşiktaş Belediye ekipleri, "Askıda Cihaz" kampanyası yardımlarını öğrencilerimize ulaştırmaya başladı…

İlçe sakinleri, belediyenin uzaktan eğitim sürecine destek olmak ve öğrencilerin derslerinden geri kalmaması amacıyla başlattığı "Askıda Cihaz" kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Kampanyaya katkı sağlayarak dayanışma örneği gösteren ilçe sakinleri, ellerindeki tablet, bilgisayar ve televizyonları belediye ekiplerine teslim ederek ihtiyaç sahibi komşulara ulaştırılmasına vesile oldu.
COVID-19 salgının çıktığı ilk günden bu yana ilçe sakinlerine maddi ve manevi anlamla her türlü desteği veren Beşiktaş belediyesi, geçtiğimiz günlerde uzaktan eğitim alan öğrenciler için harekete geçmişti. Belediye yetkilileri, ilçedeki hayırsever vatandaşlardan teslim aldığı tablet, bilgisayar ve televizyonları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya başladı. Böylece evlerinde gerekli cihazlar olmadığı için derslerini takip edemeyen öğrenciler, "Askıda Cihaz" kampanyasıyla derslerinden geri kalmayacak.
"Askıda Cihaz" kampanyasına destek veren hayırsever bir ilçe sakini, "Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Rıza Akpolat’a öğrencilerin yanında oldukları için teşekkür ediyorum" diyerek duygularını şu sözlerle ifade etti: "Uzaktan eğitimde imkânı olmayan çocuklar için çok üzülüyoruz. Beşiktaş Belediyesi sağ olsun bir kampanya düzenlemiş. Elimizde olan bu aletleri onlara iletmemizde yardımcı olacaklar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın da işine yaramasını umuyorum. İnşallah bir öğrencimize, bir kardeşimize faydası olur."
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak bütün komşularımızı kampanyaya destek olmaya davet etti ve şunları söyledi: " 'Askıda Cihaz' kampanyamız dâhilinde eğitim hayatlarına destek olacak cihaz yardımlarınızı çocuklarımıza ulaştırmaya başladık. Destek bekleyen daha çok çocuğumuz var; herkesi askida.besiktas.bel.tr üzerinden cihaz bağışı yapmaya davet ediyorum. Birlikte başaracağız." 

riza-akpolat-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir