Beşiktaş’a Fransız teknik adam

Beşiktaş’a Fransız teknik adam
Siyah- beyazlı takım Beşiktaş'ta öncelikli gündem konusu olan teknik direktörlük konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşmaya vardı.

2023-2024 sezonunda istenilen performansı veremeyen Beşiktaş'ta son olarak Rıza Çalımbay'la yollar ayrılmıştı. Çalımbay'ın ayrılığının ardından ilk devrenin son maçında Serdar Topraktepe yönetiminde deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta yeni teknik direktör çalışmaları hız kazanmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın Bruno Genesio ile anlaştığı iddia edildi. Fransız teknik adamın sözleşme şartları da belli oldu. İşte detaylar...
KASIMPAŞA MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK  
Beşiktaş'ın Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Hatayspor maçının ardından ' Biliyoruz vaktimiz de çok fazla değil. Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Bütün önceliğimiz hocamızla ilgili. Hedefimiz yeni hocamızı tespit etmek, anlaşmak. Daha sonra da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hoca arayışlarımız devam ediyor. Bu hafta içerisinde birkaç hocayla da görüşeceğiz' ifadelerini kullanmıştı.
 GENESİO İLE ANLAŞILDI
Rıza Çalımbay'ın görevden alınmasının ardından birçok teknik adamla temasa geçen Beşiktaş'ta, Bruno Genesio bir numaralı aday olarak öne çıktı. Siyah-beyazlılar, Fransız çalıştırıcı ile yaptıkları pazarlıkların ardından sözleşme süresi ve yıllık ücret konusunda anlaşmaya vardı. Ayrıca planlama, yeniden yapılanma ve kadroya dair beklentiler ile talepler de tecrübeli hoca tarafından olumlu karşılandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir