BEŞİKTAŞ ESNAFINDAN İŞGALİYE BEDELİ ALINMAYACAK

BEŞİKTAŞ ESNAFINDAN İŞGALİYE BEDELİ ALINMAYACAK
Başkan Akpolat, Beşiktaş esnafına da bir müjde vererek pandemi bitene kadar esnaftan işgaliye bedeli alınmayacağını duyurdu.

Beşiktaş Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci oturumu 7 Aralık Pazartesi günü Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. COVID-19’u yenerek hastalığı atlatan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da meclis toplantısına katılım gösterdi. Başkan Akpolat, devam eden salgınla mücadele için gerekli tüm adımların atılacağını belirterek bu süreçte oluşturulan saha çözüm ekiplerinin çalışmalarına değindi. "Beşiktaş Saha Çözüm Ekiplerimiz bugüne kadar 530 iş yeri ve 27 bin 664 haneyi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ve taleplerini toplamaya devam ediyor" diyen Başkan Akpolat, toplantıda ilçe esnafına da bir müjde verdi.
"Beşiktaş’ta çok ciddi bir esnaf yoğunluğu var ve bu mevcut durumun sıkıntısını en yoğun hissedenlerden biri de esnafımız. Dolayısıyla onlara Beşiktaş Belediyesi olarak sürecin başından itibaren işgaliye bedelleriyle ilgili olarak bir düzenleme yaptık. Pandemi süreci bitene kadar da bu işgaliye uygulamasının devam edeceğini ifade etmek istiyorum. Beşiktaş Belediyesi olarak sadece Beşiktaş’ta ikamet eden değil Beşiktaş’ta çalışan, iş hayatını Beşiktaş’ta sürdüren ama bugün zorluklar içerisinde devam etmeye çalışan arkadaşlarımızın da mutlaka yanında olacağız. İnsanlık tarihinin en zor süreçlerinden birini yaşıyoruz. Bu süreci vatandaşların kendi başlarına atlatması beklenemez. Dayanışma bu koşullarda insani, vicdani ve tarihi sorumluluktur. İmkânlarımız ölçüsünde toplumun her kesimine yardım etmeyi sürdüreceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir