Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadeleye hazır

Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadeleye hazır
Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kar yağışının ve buzlanmanın olası etkilerine karşı gerekli önlemleri aldı.

Geçtiğimiz günlerde yetkililer tarafından yapılan İstanbul'un soğuk, fırtınalı ve kar yağışlı bir havanın etkisine gireceği uyarısının ardından Beşiktaş Belediyesi ekipleri de teyakkuza geçerek gerekli tüm önlemleri aldı. Alınan önlemler kapsamında Beşiktaş Belediyesi, 24 adet kepçe,  1 adet greyder, 12 adet kar küreme ve tuzlama aracı,  14 adet kamyonet elle tuzlama aracı, 2 adet sepetli araç, 2 adet çekici kurtarıcı araç ve 300 kişilik karla mücadele ekibiyle, komşularının herhangi bir mağduriyet yaşamaması için hazır beklemekte.

riza-akpolat-1.jpg
Karla mücadele çalışmalarıyla ilgili olarak Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Rıza Akpolat, 
“Kuraklıkla mücadelemiz sürerken yaklaştığı söylenen kar haberi sevindirici. Vatandaşlarımızın Beşiktaş’ta olumsuzluk yaşamaması için ekiplerimiz hazır. Beşiktaş’ta #Birlikte varız.” mesajını iletti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir