BEŞİKTAŞ AVRUPA’DA TARİHİ BAŞARIYA ÇOK YAKIN

BEŞİKTAŞ AVRUPA’DA TARİHİ BAŞARIYA ÇOK YAKIN
Siyah-beyazlı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın konuk edeceği Napoli’yi yendiği takdirde, Avrupa’nın bu büyük futbol organizasyonunda en yüksek puanına ulaşmış olacak.

Tarihinde 6. kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, en iyi performansını 2003-2004 sezonunda 6 maçta 7 puan alarak ortaya koymuştu.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında yarın İtalya’nın Napoli takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda kulüp açısından tarihi başarının eşiğinde duruyor.
B Grubu’nda bu sezon şu ana dek bir galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayan siyah-beyazlı takım, yarınki karşılaşmayı kazandığı takdirde, 6. kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde en yüksek puanına ulaşacak. Grupta Benfica ve Dinamo Kiev maçlarından 1-1’lik skorlarla ayrılan ve 2 puan alan Beşiktaş, 3. hafta mücadelesinde ise deplasmanda Napoli’yi 3-2 mağlup ederek puanını 5’e çıkarmıştı. İtalya temsilcisini İstanbul’da ağırlayacak siyah-beyazlı ekip, 8 puana ulaşarak en iyi performansına imza atma fırsatını elinde bulunduruyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir