Berrak sitesi Tuzla’da yükseliyor

Berrak sitesi Tuzla’da yükseliyor
30 yılı aşkın tecrübesiyle inşaat sektörünün en güvenilir ve güçlü firmalarından birisi olan Çavuşoğlu Yemenler Yapı A.Ş., Tuzla Aydıntepe'de inşa edeceği 183 dairelik yeni projesinin Lansman tanıtımını düzenlenen törenle yaptı.

İnşaat ve gayrimenkul sektörlerinde fark yaratan ve kalitesi ile büyüyen merkezi Pendik’te bulunan Çavuşoğlu Yemenler, bünyesinde barındırdığı grup şirketleri ile gücünü arttırmaya devam ediyor. İstanbul Ticaret Merkezi (İSTİM)'den sonra Tuzla’da Berrak Sitesi inşaatının 2 bloktan oluşan ve toplamda 183 dairelik vizyon projesinin çok sayıda davetli topluluğunun katılım gösterdiği törenle temelini attı.

basliksiz-1-001.jpg

“24 AY İÇERİSİNDE PROJEMİZİ SONLANDIRMAYI PLANLADIK”

Çavuşoğlu Yemenler Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yeşilyurt, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi, “ projelerimizdeki önceliğimiz müşteri memnuniyeti olmuştur. Birçok nitelikli konutlar ürettiklerinden söz ederek, " Berrak Sitemizin temelini atmış bulunuyoruz. 24 ay içerisinde projemizi sonlandırmayı planladık. Yine banka kredisi olmadan 72 aya varan taksitlerle satış gerçekleştiriyoruz. Lasman fiyatlarıyla başlattığımı satışlarda oldukça güzel talep aldığımızı söyleyebilirim. Davetimize katılma nezaketi gösteren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

basliksiz-1xc.jpg
 RECEP YEŞİLYURT “SAYISIZ AİLEYE KREDİSİZ FAİZSİZ VADE FARKSIZ EV SAHİBİ YAPTIK”
Çavuşoğlu  Yemenler Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Recep Yeşilyurt yaptığı konuşmada 1992 Yılından bu yana her kesimi hak ettiği hayata kovuşturmak ilkesi ile çıktığımız bu yolda onlarca projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşarken kâfi sistemi ile de sayısız Aileye kredisiz faizsiz vade farksız ev sahibi yapmak ayrı bir gurur kaynağımız oldu. Bugün burada temelini atacağımız Berrak Sitemizin ilk harcını kurban keserek dualar eşliğinde sizlerle birlikte koymak istedik. Çavuşoğlu Yemenler olarak bu gururu hep beraber yaşayalım istedik. E.5 Karayolunun yanı başında Marmara’ya yürüme mesafesinde yer alan Berrak Sitemizi İstanbul’un her gecen gün değerlenen bölgesinde konumlandırdık. Şimdiden Berrak Sitemizin herkese hayırlı olmasını diliyorum inşallah projemizin anahtar teslimin törenin dede aynı heyecanı hep birlikte yaşarız  bu vesileyle projenin içerisinde yer alan yöneticilerime geçe gündüz emek veren çalışma arkadaşlarıma ve projenin hayata geçirilmesinde çalışan paydaşlarımıza teşekkür ediyor  saygılar sunuyorum dedi.
 Ayrıca lansmana özel fiyatlardan yararlanmak için 444 61 34 numaralı telefondan firma yetkilileriyle iletişim kurulabileceği ifade edildi.

basliksiz-s.jpg
 Çavuşoğlu Yemenler Yapı A.Ş. İletişim Bilgileri:
Esenyalı Mah. Necmettin Erbakan Cad. No:75/B Pendik/İSTANBUL
Telefon: 444 61 34
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: www.cavusogluyemenler.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir