”BENİM İÇİN EN GÜZEL PLAKET BU COCUKLARDIR”

”BENİM İÇİN EN GÜZEL PLAKET BU COCUKLARDIR”
Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan bayrak töreni, Başkan Hasan Can’ın da katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen bayrak töreninde Başkan Hasan Can’ın yanı sıra Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Okul Müdürü İbrahim Süslü, Öğrenciler, Öğretmenler  ve veliler katıldı.
Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Süslü yaptığı konuşmada , Başkan Hasan Can’a Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, konuşmasında Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretim görecek öğrencilere “Biz sizden şunları istiyoruz, inşaallah geleceğimiz Türkiyesini inşa anlamında erkeklerden daha fazla kadınlarımıza, kızlarımıza iş düşüyor. Çünkü aileyi yürüten toplumu yürüten ana unsur kadındır” dedi. Gökçimen, Başkan Hasan Can’a eğitime yaptığı büyük katkılar için teşekkür etti.
HASAN CAN,”TÜRK BAYRAĞI ZALİMİN KARŞISINA DİKİLEN ASLAN DEMEKTİR.”
Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hasan Can,  “15 Temmuzda vatan sevgisi, millet sevgisi ve ezan sevgisiyle göğsünü siper etmiş ve bu uğurda canını feda etmiş 241 şehidimiz var, ayrıca tarihimiz boyunca nice kahramanlık gösteren kardeşlerimiz var, büyüklerimiz var, bugünlerde de şehit olan kahramanlarımız ve gazilerimiz var” diyerek, şehitlere rahmet gazilere şifa diledi. Başkan Hasan Can öğrenciler ve katılımcılardan şehitlerimiz için fatiha okumalarını diledi.
Başkan Hasan Can okula ismi verilen Şehit Erol Olçok’u anarak kendisinin nasıl bir insan olduğunu öğrencilere anlattı. Sözlerine millî iradeye o gece nasıl sahip çıkıldığını, o gece neler yaşandığını ve o gecenin kahramanlarından olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in hainlere karşı hiç gözünün kırpmadan vatanını, milletini, ezanını nasıl koruduğunu anlattı.
Geçtiğimiz aylarda Brezilyada yapılan darbeye karşı ayaklanan halkın ellerinde Türk bayraklarının olduğunu dile getiren Başkan Hasan Can; “Çünkü Türk bayrağı zalimin karşısına dikilen aslan demektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağrına saplanmak istenen hançere karşı göğsünü siper etmiş kahramanlarımızın akan kanları dünya milletlerine ibret olacak ve inşaallah zulme karşı koyanlar Türkiye’yi örnek alacaklar” diyerek devam etti.
”BENİM İÇİN EN GÜZEL PLAKET BU COCUKLARDIR”
Konuşmaların ardından Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Süslü okullarına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Hasan Can’a plaket takdim etti. Başkan Hasan Can ise “Bu plaketi yaptırmanıza gerek yoktu, benim için en güzel plaket bu çocuklardır.” diyerek sözlerine son verdi.

basliksiz-3e.gif

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir