Başkan Türkoğlu; “ Sezon başı hedeflediğimiz yerdeyiz”

Başkan Türkoğlu; “ Sezon başı hedeflediğimiz yerdeyiz”
Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Pendik’te faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Pendikspor Yönetin Kurulu üyesi Onur Durası Kulüp Müdürü Adem Torun’da eşlik etti.

Pendik’te faaliyet gösteren basın kuruluşlarının katılım sağladığı toplantıda, Gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Mahmut Türkoğlu Pendikspor’un ligdeki durumunu ve hedeflerini anlattı.
“PENDİKSPOR HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE”  
Pendikspor A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu yaptığı açıklama şunları söyledi; “Biliyorsunuz sezon öncesi yaptığımız toplantıda ifade etmiştim; Bizim hedefimiz tarihinde defa 1. Lig’e yükselen Pendikspor’u bu ligde kalıcı kılmak. Şuan bu hedef doğrultusunda play-off potasındaki yerimizi koruyoruz. Bu manada hedeflediğimiz yerde olduğumuzu söyleyebilirim.
“ BASIN MENSUPLARININ DESTEĞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.”
“Özellikle kendimizi Pendiklilere anlatma konusunda bize oldukça fazla destek olan siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Semtin takımı Pendikspor başarılar elde ettikçe herkes daha da mutlu olacaktır. Siz de haberlerini daha mutlu bir şekilde yazacaksınızdır. Ben tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum.”
TRANSFERLER, DEVRE ARASI KAMP SÜRECİ…
“Bildiğiniz gibi şu ana kadar üç oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. Bunlar; Nemanje Nikolic, Khaly Thiam ve Muhammed Akarslan. Muhammed’le kontratımız devam ediyor ancak kendisi kiralık olarak takımımızdan ayrıldı. Antalya kamp sürecimizi de tamamladık. Teknik heyetimizin raporuna göre hücum hattına 2-3 transfer yapabiliriz. Pendikspor’un ortamını bilen herkes bu takıma transfer olmak istiyor ama biz seçici davranıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu transferlerimizi de sizinle paylaşabiliriz.”

“Altyapı çalışmalarımız sürüyor.”

“Bizim felsefemiz şu: Bir işi yapıyorsak en iyi şekilde yapmalıyız. Altyapı da en iyi yapılması gereken bir konu. Hazırlıklarımız tamamlandı. Zaten Pendik adeta futbolcu yuvası bir yer. Semt buna çok müsait. Pırlanta gibi gençlerimiz var.”
Toplantının devamında gazetecilerle sohbet eden Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu, ligin ikinci yarısında oynanacak maçlara tüm Pendikliler’i davet etti.
Geçtiğimiz günlerde Pendikspor’un kamp sürecini değerlendiren Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de şunları söylemişti:
“Ligin ilk yarısında talihsiz sakatlıklar yaşadık. Yedek kulübesinden giren oyuncularımız çok fazla istenileni veremedi ama buna rağmen ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik. Takımımızdan ayrılan bazı oyuncular oldu, yeni gelen oyuncular da olacak. İsteğimiz özellikle orta saha ve forvet hattına oyuncular almak. Biz ligin sonunda play-off potasında kalmak ve üst sıralarda var olmak istiyoruz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir