BAŞKAN TÜRKMEN :BİZ SADECE BİR VESİLEYİZ

BAŞKAN TÜRKMEN :BİZ SADECE BİR VESİLEYİZ
Üsküdar Belediyesi’nin sosyal medya paylaşımları ve tanıtımlarında kullandığı “İyi ki Üsküdar var!” sloganı, düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Üsküdar Belediyesi’nin sosyal medya paylaşımları ve tanıtımlarında kullandığı “İyi ki Üsküdar var!” sloganı, düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “İyi ki Üsküdar var!” söyleminin derinliğine dikkat çekti. 
Üsküdar Belediyesi’nin yaklaşık bir yıldır tüm aktivitelerinde kullandığı “iyi ki Üsküdar var!” temasını markalaştırmak için düzenlediği etkinliğe katılan konuklar arasında iş ve cemiyet hayatından önemli simalar da vardı. “İyi ki Üsküdar var!” sloganının içeriğinin kısa bir filmle tanıtıldığı gecenin ev sahibi olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yerleşik birimlerin büyüklüğü, yüzölçümleri metreyle ölçülür. Üsküdar’ın büyüklüğü ise ancak ve ancak gönül ölçümüyle ölçülebilir. Bugün burada gönüllerimizin beraberliğini göstermek ve yaşadığımız şehre teşekkür etmek, şükranlarımızı sunmak için bir aradayız. Şimdi siz sevgili misafirlerimizle, dostlarımızla birlikte yeni bir yolun başındayız. Kişi, kurum demeden unvanlarımızı, makamlarımızı bu kapının dışarısında bırakarak yaşadığımız bu zor zamanlarda sevgi tohumlarını hep beraber atılacağını göstermek için ‘İyi ki Üsküdar var!” demek için iyi ki varsınız sevgili dostlar. Esnafımızla, öğrencimizle, emeklimizle, siyasi partilerimizle, yaşlısıyla genciyle, sanatçısıyla, modacısıyla, müzisyeniyle, işadamıyla, avukatıyla, doktoruyla, Sivil Toplum Kuruşlarıyla İyi ki Üsküdar var” şeklinde konuştu.
BAŞKAN TÜRKMEN :BİZ SADECE BİR VESİLEYİZ
Üsküdar için yeni iş alanları, yeni sosyal sorumluluk projeleri, daha çok kültür, daha çok sanat ve daha çok turist için bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Türkmen, “Üsküdar denince dünyanın neresinde olursa olsun bir tebessüm yayılır çehrelere. İşte bu tebessümleri çoğaltmak, bu asude huzurun bahçesinde herkesi davet etmek için ‘İyi ki Üsküdar var!’ diyoruz. Siz olmazsanız bu hareket can bulmaz, yeşermez, mutluluk yaymaz. ‘İyi ki Üsküdar var!’, bizim değil sizin hareketiniz. Sizin gönlünüzün, sizin kalbinizin sesi çünkü. Biz sadece bir vesileyiz. Bugünden itibaren tüm kurumlar, tüm kuruluşlar, tüm kişiler bir araya gelecek ve ‘İyi ki Üsküdar var’ı gönül markası haline getirecekler inşallah” diyerek konuşmasını tamamladı.

basliksiz-2fgrh.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir