BAŞKAN ŞAHİN'DEN ANKARA'YA ÖNEMLİ ZİYARET

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ANKARA'YA ÖNEMLİ ZİYARET
Ankara’ya giden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında ziyaretler gerçekleştirerek bilgi alışverişinde bulundu.

Temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında ziyaretler gerçekleştirerek bilgi alışverişinde bulundu. 
Başkan Kenan Şahin, ilk olarak  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Kentsel dönüşüm konusunun ele alındığı görüşmede Başkan Şahin Pendik'teki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşmede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal da yer aldı. 
Ankara  temaslarına devam eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şaban Atlas’la da bir görüşme gerçekleştirdi. Pendik’teki ulaştırma yatırımlarının değerlendirildiği  ziyaretin ardından  Başkan Şahin AK Parti Sivas Milletvekili  Selim Dursun’la bir araya geldi. 
Yoğun program
Ankara’da yoğun bir  program gerçekleştiren Başkan Şahin, AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ı ziyaret ederek  gündeme ilişkin sohbet etti. Başkan Şahin’in ziyaret ettiği isimler arasında Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Ahmet Göktürk İnan ve Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan da yer aldı. Başkan Şahin, Şubat ayında Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan Ahmet Baha Öğütken’e de "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

3455untitled-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir