BAŞKAN RIZA AKPOLAT’DAN TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİNE DESTEK

BAŞKAN RIZA AKPOLAT’DAN TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİNE DESTEK
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan, Türk Tabipleri Birliği’nin Covid-19 salgınında artan vaka sayısına dikkat çekmek ve yaşamını yitiren meslektaşlarını anmak için gerçekleştirdiği farkındalık çalışmasına destek açıklaması geldi.

Sağlık çalışanlarını pandemi sürecinin başından beri destekleyen Beşiktaş Belediyesi öncelikle 185 yatak kapasiteli 2 öğrenci yurdunu sağlık personellerine tahsis etmişti. Ardından bu zorlu süreçte gece gündüz fedakârca çalışan sağlık emekçilerine şükranlarını sunmak ve anısını yaşatmak için de Ortaköy Mahallesi Portakal Yokuşu Caddesi’nde bir duvar No More Lies mahlaslı sanatçı tarafından sağlık emekçilerini temsil edecek şekilde bir muralla renklendirildi.     
Covid-19 salgınında en ön safta mücadele eden hekim ve sağlık çalışanlarının sorumluluğunun çok ağır olduğunu ifade eden Başkan Rıza Akpolat, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Sağlık Emekçilerine Saygı Duvarı'mızdan tüm sağlıkçılarımızı selamlıyorum. Yaşam hakkı için her zaman mücadele eden doktorların ve onların yasal örgüt olan TTB’nin uyarıları bilimseldir, ideolojik değildir. Bu sese kulak vermek yerine bu sesi boğmak insanlarımızın sağlık hakkına, doğru bilgiye ulaşma hakkına, örgütlenme hakkına karşı bir saldırıdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözünün izinde, Türk Tabipleri Birliği’nin yanındayım. Hepimizin durması gereken yer sağlık emekçilerinin yanıdır. Beşiktaş Belediyesi olarak her zaman sağlık emekçilerimizin yanındayız. İyi ki varsınız. Ayağınıza taş değmesin. @turktabipleribirligi”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir