BAŞKAN KILIÇ, ‘’DEMOKRASİ KAHRAMAN’’LARINI ASLA UNUTMAYACAK

BAŞKAN KILIÇ, ‘’DEMOKRASİ KAHRAMAN’’LARINI ASLA UNUTMAYACAK
Kağıthane Belediyesi tarafından, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde şehit olan vatandaşlar anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

‘’15 Temmuz Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’’ Yahya Kemal ve Nurtepe Mahallesi’nde bulunan futbol sahalarında 16 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.
Turnuvanın galibi, final maçında İstanbul Bayburt’u 3-1 mağlup eden Seyrantepe Of oldu.
Turnuvanın kapanış törenine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 15 Temmuz Şehitleri’ne Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.
Darbe girişiminin millet sayesinde engellendiğini ifade eden Başkan Kılıç, ‘’Biz büyük bir milletiz. Bu ülkeyi darbecileri teslim edemeyiz. Millet iradesinden başka bir irade tanımıyoruz’’ dedi.
Başkan Kılıç, ‘’Demokrasi Kahraman’’larını asla unutmayacaklarını dikkati çekerek, şunları söyledi:
‘’O kahramanlar bu ülkenin geleceği, milletin bekası için şehit oldu. Onların adlarını sonsuza dek yaşatacağız. Bu bağlamda düzenlenen futbol turnuvasına katılan tüm spor kulüplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Futbol, sevgi, kardeşlik ve barıştır. Bu sayede hep birlikte olmalıyız. Tesislerimizde siz değerli spor kulüplerini ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Turnuvaya dereceye giren kulüplerimizi tebrik ediyorum.’’
Kılıç, konuşmasının ardından dereceye giren kulüplerin oyuncularına  kupa ve madalyalarını verdi.
Turnuvanın şampiyonu Seyrantepe Of olurken, İstanbul Bayburt ikinci, Hürriyet Eğitim üçüncü ve Aslantepe de dördüncü oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir