BAŞKAN KESKİN'E ŞEHİR VE BELEDİYE DERGİSİ'NDEN ÖDÜL

BAŞKAN KESKİN'E ŞEHİR VE BELEDİYE DERGİSİ'NDEN ÖDÜL
100 yıllık mülkiyet sorununu tarihin tozlu raflarına kaldırma yolunda sona aşamaya gelen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e bir ödül de Şehir ve Belediye Dergisi'nden...

Boğaziçi Haber Gazetesi ve Şehir ve Belediye Dergisi İmtiyaz Sahibi Hayati Karaca ve  Genel yayın yönetmeni Ugur Ekiz ,Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'i makamında ziyaret etti. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede göreve geldikleri 2009 yılından bu yana Sultanbeyli'de yaptıkları yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Keskin, "Göreve gelir gelmez ilçemizin acil çözüm bekleyen konularına yoğunlaştık. Sultanbeyli'nin yıllardır hayalini kurduğu Gölet, TEM Bağlantı Yolları, devlet hastanesi gibi mega projelerini hemşehrilerimizin de  destekleriyle hayata geçirdik. İlçemiz son dönemde aldığı yatırımlarla Anadolu Yakası'nın en gözde cazibe merkezlerinden biri haline geldi" diye konuştu.
"HİSSELİ PARSELLER SORUNUNU ÇÖZDÜK" 
Yıllardır ilçenin gelişiminin önünde bir kaya gibi duran hisseli parseller sorununu da çözdüklerini ifade eden Başkan Kesin, "Bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ülkemizin son Başbakanı ve şimdiki Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. AK Parti'nin İstanbul'da en çok oy aldığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli'de AK belediyeciliğin bayrağını daha da yukarıya taşımak için dur durak bilmeden çalıştıklarını kaydeden Keskin, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sultanbeyli Belediye Başkanlığı için aday olup olmayacağı konusunda ise "Aday olup olmamam partimiz takdiridir" şeklinde bir açıklama yaptı. 
ŞEHİR VE BELEDİYE DERGİSİ'NDEN ÖDÜL
Boğaziçi Haber Gazetesi ve Şehir ve Belediye Dergisi İmtiyaz Sahibi Hayati Karaca da, mülkiyet açısından son derece problemli olan Sultanbeyli'de 100 yıllık mülkiyet sorununu tarihin tozlu raflarına kaldıran Başkan Keskin'e bir plaket takdim etti. Sultanbeyli marka bir kent haline getiren Başkan Keskin'e başarılarının devamı dileğini ileten Karaca, "Sultanbeyli'nin en önemli sorunlarından biri olan mülkiyet sorunun çözümündeki üstün gayretlerinizi takdir etmemek mümkün değil" diye konuştu.

untitled-1etter.gif 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir