Başkan Ertuğrul Doğan transfer ateşini yaktı!

Başkan Ertuğrul Doğan transfer ateşini yaktı!
Bordo-mavili takımın Başkanı Ertuğrul Doğan, Anthony Nwakaeme ile ilgili transfer görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ekotürk'te katıldığı bir yayında Trabzonspor'daki transfer gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bordo-mavili takımın eski oyuncusu Anthony Nwakaeme'yle ilgili görüşmelerin sürdüğü belirten Doğan, şartları sağlayabilirlerse tecrübeli oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.
Konuyla ilgili Ertuğrul Doğan, "Nwakaeme'nin kulübünün başkanıyla görüşmeleri sürdürüyoruz. Eğer şartları sağlayabilirsek hocamızın istediği bir oyuncu. Şu anda kontratlı oyuncu. Bizim de çok sevdiğimiz bir oyuncu." dedi.
"HERHANGİ BİR TEKLİF YOK"
Ertuğrul Doğan, bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır'a bir teklif gelmediğini ifade ederken Avrupa'dan teklif gelmesi halinde kolaylık sağlayacaklarını söyledi.
Doğan, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ün transfer durumuna ilişkin, "Uğurcan ve Abdülkadir'e gelen herhangi bir teklif yok. Avrupa'dan Uğurcan'a teklif gelirse yardımcı olacağımızı söyledik. Türkiye'den teklif gelse Uğurcan gitmez. Trabzonspor da kaptanını Türkiye'de başka kimseye vermez." dedi.
"ÇOK BÜYÜK FARK VAR"
Trabzonspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Anastasios Bakasetas'a henüz bir teklif gelmediğini belirten Ertuğrul Doğan, sözleşme yenilemek için teklif yaptıklarını ancak anlaşamadıklarını kaydetti.
Anastasios Bakasetas'la ilgili Doğan, "Bakasetas'la ilgili şu anda teklif gelmedi. Bizim teklif yaptığımız ve kabul etmediği doğru. Aramızda çok büyük bir fark var." açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir