BAŞKAN CAN ÜMRANİYESPOR’UN BAŞARI HİKÂYESİNİ ANLATTI

BAŞKAN CAN ÜMRANİYESPOR’UN  BAŞARI HİKÂYESİNİ ANLATTI
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, son yıllarda büyük bir gelişim göstererek TFF. 1. Lig’de mücadele eden Ümraniyespor’un antrenmanını yerinde izledi.

Ümraniye’yi her alanda geliştirdiği gibi Ümraniyespor’un da yükselmesinde büyük payı olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, NTV’ye röportaj vererek Ümraniyespor’un başarı hikâyesini anlattı.
Ümraniyespor’un gelişimini, yapılan çalışmaları, Hekimbaşı çöplüğünden spor tesislerine geçiş sürecini, Ümraniye Şehir Stadyumu’nun yapılışını anlatan Başkan Hasan Can, “1993 yılında bildiğiniz üzere çöp patlaması sonucu 39 vatandaşımız rahmetli olmuştu. Tekrar hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Zamanın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın patlayan çöplük yerine futbol sahası yaptırmıştı. Ancak o da zamanla yıpranarak, kötü bir duruma gelmişti. Biz de bu alanı, çöplükten tesise, tesisten şampiyonluğa yükseltmek için elimizden geleni yapıp, her şeyini sıfırdan yeniledik. Böylelikle Ümraniyespor çok kısa zamanda büyük bir başarı elde etti” dedi.
Ümraniyespor’un 13,5 yıl içinde üst liglere yükselerek, TFF. 1.Lig’de mücadele eden ve son iki haftadır lider olan bir takım haline geldiğini ifade eden Başkan Hasan Can, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Ümraniyespor ve bütün takım yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah hedefimiz Süper Lige çıkmaktır” dedi. Ümraniye Belediyesi gibi Ümraniyespor’un da hiçbir kuruma tek kuruş borcu olmadığını söyleyen Başkan Hasan Can, “Ümraniyespor ayağını yorganına göre uzatmış ve başarı hikâyesi böylelikle ortaya çıkmıştır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ve futbolcular, Ümraniyespor’un başarısı ile ilgili düşüncülerini NTV Muhabiri Yağız Şenkal’a anlatarak, hedeflerinin Süper Lige çıkmak olduğunu dile getirdi.
Daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniyespor’un antrenmanını izledi.

 

untitled-1rr.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir