BAŞBAKAN VE BAKANLARLA GÖRÜŞTÜLER

BAŞBAKAN VE BAKANLARLA GÖRÜŞTÜLER
İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Başbakan Binali Yıldırım ve kabineden 5 bakanla görüştü. Belediye Başkanları, görüşmelerde ilçe ve bölge gündeminde yer alan hizmet, yatırım ve projeleri en yetkili isimlerle paylaştı.

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde Ankara’da Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlarla görüştü. Ankara programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Şile Belediye Başkan Can Tabakoğlu ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katıldı.
İLK DURAK ÇALIŞMA VE SOYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 
Anadolu Yakası Belediye Başkanları, günün ilk ziyaretini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na gerçekleştirdi. Başkanlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından kahvaltılı toplantıda ağırlandı. Ziyaret, hediyeleşme ile sona erdi. 
BAŞKANLAR, BAŞBAKAN YILDIRIM'LA BİR ARAYA GELDİ 
Belediye Başkanları, bakanlığın ardından gazi meclisimize geçerek AK Parti Grup Toplantısı’nı takip etti. AK Parti Grup Toplantısını izleyen Belediye Başkanları, toplantının ardından Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü. Başkanlar adına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, günün anısına Başbakan Binali Yıldırım’a çini vazo hediye etti.
İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmenin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret etti.
BAŞKAN YAZICI: YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ ALDIK
Ziyaretler hakkında bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bakanlarımızı ziyaret ederek ilçelerimiz ve bölge sakinlerinin selamını ilettik. Bölgemizde devam eden ve planlanan hizmet ve yatırımların son durumu hakkında değerlendirmede bulunduk” dedi

1.gifmanset.gifuntitled-3ddf.gifuntitled-3gfgf.gifuntitled-35.gifuntitled-34.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir