BANDIRMASPOR MAÇI DÖNÜM NOKTASI OLSUN

BANDIRMASPOR MAÇI DÖNÜM NOKTASI OLSUN
TFF 1. Ligi'nde ilk 7 haftada aldığı başarısız sonuçlarla ligin son sırasına demir atan Ümraniyespor yeni hocası Erkan Sözeri ile çıkışa geçerek kötü gidişe dur demek istiyor.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 1. Lig'de oynadığı 7 maçta 4 yenilgi, 3 beraberlik alarak  alarak 3 puanla ligin dibine demir atan Ümraniyespor'da kötü gidişe dur demek için radikal kararlar alındı. Teknik direktör Ahmet Taşyürek ile yollarını ayırarak Erkan Sözeri ile anlaşan 
kırmızı-beyazlı ekip, 22 Ekim Cumartesi günü oynanacak 8. hafta mücadelesinde deplasmanda, 5 puanı bulunan Bandırmaspor'a konuk olacak. 
BANDIRMASPOR MAÇI DÖNÜM NOKTASI OLSUN
Yeni hocası Erkan Sözeri ile çıkacağı bu zorlu deplasmandan mutlak 3 puan almayı hedefleyen İstanbul ekibinde yönetimin de futbolcularla sık sık görüşerek, "Ligde bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Bir an önce toparlanıp çıkışa geçmeliyiz. Bandırmaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan alacağımız 3 puan çok şeyi değiştirir. Size ve yeni hocamız Erkan Sözeri'ye inancımız ve güvenimiz tamdır" şeklinde telkinde bulunduğu öğrenildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir