Bakan Şimşek o iddiaları yalanladı

Bakan Şimşek o iddiaları yalanladı
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan "Kredi kartına taksit kaldırıldı" iddialarını net bir dille yalanladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberlerin dolaşıma sokulduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz" dedi.
"KREDİ KARTINA TAKSİT KALDIRILDI" İDDİALARI DOĞRU DEĞİLDİR
Bakan Şimşek, İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin, "Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan 'kredi kartına taksit kaldırıldı iddiası' doğru değildir" başlıklı açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır.
Orta Vadeli Programımızda uygulayacağımız politikaları net bir şekilde ortaya koyduk. Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir. Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir