Bahçeli'den EYT'lilere destek

Bahçeli'den EYT'lilere destek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, EYT ve 3600 ek göstergeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Emeklilikte Yaşa Takılan kardeşlerimizin sorunu bizim sorunumuzdur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. "Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) kardeşlerimizin sorunu bizim sorunumuzdur." diyen Bahçeli, şunları kaydetti:
"Sayıları 6,3 milyonu bulan bu kardeşlerimizin mağduriyetlerinin telafisi bizim amacımızdır. Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçiş uygulamasını dikkate alarak, geniş bir siyasi uzlaşma kapsamında EYT sorunu TBMM’de çözülerek gündemden tamamıyla çıkarılmalıdır.
Cumhur ittifakına ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, ittifakta çatlak yok mesajı verdi.
Bahçeli, "Hükümet değilsek de hükümete bakan vermemiş olsak da Cumhur İttifakı'nın sevabına da günahına da sonuna kadar ortağız, anca beraberiz kanca beraber olacağız" açıklamasında bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Siparişle çalışan kamuoyu araştırma şirketlerinin abuk sabuk anketleri neyi söylerse söylesin 2023, Cumhur İttifakı'nın, Türk milletinin, Türkiye'nin zafer yılı olacak." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir