BAĞCILAR’DA ÖLEN ŞAHSIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

BAĞCILAR’DA ÖLEN ŞAHSIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Bağcılar Demirkapı Mahallesi Altunel Sokak’ta bulunan Albayraklar Sitesi’nde dün gece ölü bulunan şahsın kimliği belli oldu.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre ölen kişinin Halil Sarı (51) olduğu belirlendi. Asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden şahsın üzerinden çıkan banka kartından Halil Sarı olduğunu tespit eden polis ekipleri şahsın ailesine ulaştı.  
Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden şahsın kızı Özlem Sarı, babasının olay yeri olan B9 Blok No:28 sayılı dairede oturduklarını ve kentsel dönüşüm nedeniyle bu daireden taşındıklarını ifade etti.  Sarı, babasının 08.12.2016 günü evde kalan son eşyaları ve televizyon antenini toplamak üzere Albayraklar Sitesi’ndeki eski evlerine gittiğini kaydederek, daha sonra babasından haber alamadıklarını söyledi. 
ESRARENGİZ ÖLÜM!
Polisin Albayraklar Sitesi B9 Blokta yaptığı incelemede, Halil Sarı’nın cesedinin bulunduğu asansör boşluğunun asansörünün tamamen sökülerek kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıma hazır hale getirildiği öğrenildi. Halil Sarı’nın yukarıdan nasıl düştüğü ve aşağıda asansör boşluğunda yanan ateşin kimler tarafından yakıldığı sırrını koruyor. Polis olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.  
BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA…
Bağcılar Belediyesi’nden yapılan açıklamada da, Halil Sarı’nın kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan protokole imza atan daire sahiplerinden biri olduğu, Ocak 2015’te dairesini boşalttığını ve 2 yıldır kira yardımı almakta olduğu kaydedildi.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir