BAĞCILAR’A YENİ BİR KÜLTÜR MERKEZİ DAHA

BAĞCILAR’A YENİ BİR KÜLTÜR MERKEZİ DAHA
Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete sunulacak.

Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete sunulacak. Her yaştan ilçe sakinin faydalanabileceği etkinlik alanlarına sahip olan üç katlı Merkez’de, Bilgi Evi spor salonu, hobi odaları , kütüphane, derslikler ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor. 
Depreme dayanıklı konutların inşa edildiği yeni yaşam alanlarının oluşturulduğu Bağcılar ilçesi sosyal ve kültürel yaşamın zenginleşmesi için de önemli projeleri hayata geçiriyor. Yakında hizmete açılacak olan Hasan Nail Canat Kültür Merkezi de hizmete sunulmasıyla önemli etkinliklere ve programlara ev sahipliği yapacak.
Evren Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak’ta geçtiğimiz yıl temeli atılan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı. Yakında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan tesis değişik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Toplam 3985 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan Merkez, 2430 metrekarelik kullanım alanına sahip. Her yaştan ve her kesimden ilçe sakinin faydalanabileceği etkinlik alanlarına sahip olan üç katlı Merkez’de, Bilgi Evi spor salonu, hobi odaları, kütüphane, derslikler ve 200 kişilik konferans salonu hizmet verecek. 
ÖNCELİĞİ EĞİTİME VERİYORUZ
Bağcılar’da son yıllarda mimari anlamda önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı eğitime öncelik tanıdıklarını anlattı. İlçe sakinlerinin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımının önemine dikkat çeken Çağırıcı, bu şekilde dayanışma ve birlik duygularının geliştiğini söyledi. Çağırıcı, “Hizmete sunduğumuz Bağcılar Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi, Mahmutbey Bilgi Evi ve Kültür Merkezi gibi projelerimiz önemli ihtiyaçları karşılıyor. Hizmete sunacağımız Hasan Nail Canat Kültür Merkezimiz de bu alandaki ihtiyaçlara cevap verecek.” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir