AVNİ AKER’E VEDA MAÇI

AVNİ AKER’E VEDA MAÇI
Fırtına, Avni Aker’deki son lig maçı olan Antalyaspor müsabakasını kazanarak vedalaşmak istiyor. Tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

Süper Lig'de beklenen yükselişi henüz yapamayan Trabzonspor, Antalyaspor'u bugün devirerek birçok olumsuzluğu birden gidermek istiyor. Avni Aker'deki son lig karşılaşmasını kazanarak tarihi stada galibiyetle veda etmek istiyor. Ayrıca ligdeki iki maçlık galibiyet hasretini bitirmeyi amaçlayan bordo-mavililerde tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Milli arada oyuncularıyla bire bir ilgilenen ve özellikle hücum organizasyonları üzerine çalışan teknik patron Ersun Yanal, her yolun 3 puana çıktığı belirtti.
İLK ADIMI ATMAMIZ ŞART
Deneyimli hoca, "Milli maç arasında eksikliklerimizi giderme fırsatı bulduk. Her yönüyle Antalyaspor maçına hazırız ve kazanmak için gerekeni yapacağız" diye konuştu. Antalyaspor maçıyla başlayan bir çıkış yakalamak istediklerini vurgulayan Yanal, "Bir an önce yukarılara doğru çıkmamız için seri galibiyetler almak zorundayız. Bunun ilk adımını da Antalyaspor karşısında atmak istiyoruz" ifadesini kullandı.
FIRTINA ÇOK ÜSTÜN
Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, bugün Antalyaspor ile Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 40 maçta Trabzonspor'un 24, Antalyaspor'un 7 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşma ise berabere bitti. Bordo-mavili takım söz konusu karşılaşmalarda 71 gol atarken, kalesinde ise 40 gol gördü.
MUHTEMEL 11'LER!
 TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Bero, Mehmet Ekici, Castillo, N’Doye 
ANTALYASPOR: Ferhat, Celustka, Diego, Sakıb, Motta, Charles, Chico, Zeki, Danilo, Deniz, Mbilla

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir