Olcay Çakır

Olcay Çakır

AVCI'NIN ARAYIŞ HAFTALARI

AVCI'NIN ARAYIŞ HAFTALARI

Karşılaşmaya başlanan ilk kurgu için çok bir şey söylemek doğru olmayabiliyor...Antrenmanlarda yapılanlar, oyuncuların haftalık performansları ve kadro derinliği konusu; teknik adamların ilk kurgularına saygı duyulması gerektiğini gösteriyor. Bu kadronun mühendisliğinde kendisi bulunmadı, burası tamam. Ancak bazı oyuncularla ilgili de Abdullah Avcı'nın radikal işlere imza atması şart. Tüm iyi niyetiyle verdiği şansların aynı niyetle geri dönmediği ortada... 'Pasımı verdim, adrese teslim ettim, işimi bitirdim' mantalitesinde oyuncuların sayısı azalacak yere artıyor...
Eski alışkanlıklar...
Bu garip hal, teknik adamın pas açısı, pas seçeneği, pas alternatifi oluşturma gayretiyle asla örtüşmeyen bir durum. Oyuncuların bu tip eski alışkanlıklarından uzaklaşması için sık tekrarlar kadar verilecek harici başka dersler de olduğunu düşünüyorum! Özellikle orta alandaki oyuncu azlığı bazı oyunculara 'Formam garanti' rahatlığı vermiş gibi görünüyor.
Abdülkadir geriye gidiyor
Camianın ve Türk futbolunun geleceği olmasına rağmen geri giden pasları ve oyunuyla Abdülkadir Ömür'ün de artık dinlenme, dinlenerek rehabilite edilme dönemi geldi de geçiyor. Dün akşam Trabzonspor'da birbirini tanıdığını düşündüğüm tek ikili Edgar-Vitor'du. Diğerleri ise birbirlerini Kayseri'de görmüş gibiydiler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Olcay Çakır Arşivi