Avcı’dan Abdülkadir ve pereira açıklaması

Avcı’dan Abdülkadir ve pereira açıklaması
Bordo-mavili takım Trabzonspor’un tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı, 3-1 kazanılan Konyaspor müsabakasında ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı ile ilgili ve Pereira konusunda açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı basın toplantısında şunları söyledi; “Abdülkadir'in sakatlığıyla alakalı olarak "Genç bir oyuncu, sağlığına daha hızlı kavuşacaktır. Sağlık kurulu da açıklama yapacaktır. Ben ne desem yalan olur." diyen Avcı, galibiyet hakkında da " her gün parçaları birleştirerek oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Oyunun her iki yönünü de oynamaya başladık. 11 hafta 7 galibiyet ama yeterli mi? Değil. Oyun içinde anı doğru oynamamız lazım. 3-0 öndeyken bile taçtan gelen topu gol yemeyeceksin. " 3 gün sonra bir müsabakaya daha hazır çıkmak zorundayız. Hem zihinsel hem de fiziksel olarak...

140203781_4086818224683138_6320563448913508677_o.jpg


Avcı’dan pereira açıklaması
Bugün Pereira'yı değil ama Serkan'ı da konuşabiliriz. Trabzon'un verimli topraklarından çıkmış bir oyuncu. Dün Pereira'yla konuştum. Ben futbolu bıraktığımda 2 şampiyonluk yaşamıştım. Orhan Ak benden forma istediğinde ona 'Çıakr eşofmanını antrenör ol' dedim. 7 senedir benim yanımda... Hayatta bu değişiklikler var.
Pereira 6 ay sonra sözleşmesi biten bir oyuncu. Evet kaptanım benim ama ona 'Düşün taşın, burada seviliyorsun. Belki antrenör olursun. Bunu sosyal medyadan da yapma' dedim. Ben ona sadece seçenek sundum. Bunu herkes böyle bilsin dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir