AVCİ: “ BİZİM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ”

AVCİ: “ BİZİM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ”
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Bordo-mavili takımla çıktığı ilk maçtan 3 puanla ayrılan deneyimli teknik adam, "Trabzonspor her zaman yukarıda ve zirvede olmak ister, böyle de olmu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları BB Erzurumspor maçını değerlendirdi. Bordo-mavili takımla çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan deneyimli teknik adam, zirveyi hedeflediklerini ve adım adım bu hedefe ulaşacaklarını söyledi.
Avcı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
"İlk yarısı farklı, ikinci yarısı farklı bir maç oldu. Gole kadar istediğimiz opsiyonları kullanıyorduk. Golü bulduk ve arkasından kaçırdığımız pozisyon var. Duran toplarda etkili bir takıma karşı duran toplarda problem yaşadık.
"BAZEN BÖYLE KAZANACAKSIN"
Bazen böyle kazanacaksın. Bazen top rakipte olacak, bazen sende olacak. Hava şartları da uygun değildi. Zihinsel olarak kırılgan bir takım bugün gol yemedi ve maç kazandı. Bu önemli bir durum. Eksiklerimiz var ama bunların bir anda oturma ihtimali yok.
"ADIM ADIM İLERİ GİDECEĞİZ"
Trabzonspor her zaman yukarıda ve zirvede olmak ister, böyle de olmuştur. Bu adımları atmaya devam edeceğiz. Başlangıçta kazanmak önemli. Soyunma odasındaki enerji iyi. Her seferinde adım adım ileri gideceğimizi düşünüyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir