AV. NAMIK KEMAL ERTAN ÜLKEM İÇİN BEN DE VARIM!

AV. NAMIK KEMAL ERTAN  ÜLKEM İÇİN BEN DE VARIM!
Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere halktan ve teşkilatlardan gelen taleplere kayıtsız kalmayan Av. Namık Kemal Ertan, "Ülkem İçin Ben de Varım" diyerek AK Parti'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

24 Haziran seçimleri için geri sayım tüm hızıyla sürerken aday adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Namık Kemal Ertan, Anadolu yakasında sivil toplum kuruluşlarından, derneklerden, halktan ve teşkilatlardan büyük destek görüyor. Hukukçu kimliği ve ilkeli duruşuyla halkın büyük teveccüh gösterdiği Ertan, milletvekili aday adayı olması yönünde gelen taleplere kayıtsız kalmadı. "Ülkem için, adalet için, Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu zorlu süreçte yanında yer almak için 'Ben de Varım" diyerek AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Ertan, teşkilatlardan da yoğun ilgi görüyor. 
HUKUKÇU BİR VATAN EVLADI 
1977 yılında babasının görevi gereği bulundukları Isparta'nın Yalvaç ilçesinde doğan Namık Kemal Ertan, ilk ve orta öğrenimini memleketi olan Trabzon'da tamamladı. Trabzon Lisesi'nin 1994 yılı mezunlarından olan Ertan, aynı yıl Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanıp İstanbul'a geldi. 1998 yılında üniversiteyi bitirip bir yandan Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimine başladı bir yandan da İstanbul Barosu mensubu olarak serbest avukatlığa adım attı. 
MİLLETE HİZMET ETME YARIŞI
Vatani hizmetini 2002-2003 yıllarında asteğmen olarak Van İl Jandarma Komutanlığı emrinde tamamlayan Ertan, evli ve iki çocuk babasıdır. Birçok sivil toplum kuruluşunda milletimize hizmet etmiş olup halen Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı Mütevelli Heyet Başkanlığı ile Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneği Başkan Vekilliği görevlerini ifa eden Ertan, siyasete üniversite yıllarında başladı. Uluslararası konjektür gereği ülkemizin bulunduğu şartlar altında 'Güçlü Lider Güçlü Ülke' ilkesi ile milletimize hizmet etme yarışına katılan Ertan, "Vatan Evladı Vatan İçindir" diyerek yola çıktı. 
HEP BİRLİKTE YENİ HEDEFLERE
Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini, dış güçlerin ve onların maşası olan FETÖ'cülerin  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek her yolu denediğini belirten Av. Namık Kemal Ertan, "Türkiye Ak Parti hükümetleri döneminde müthiş bir büyüme ve gelişim gösterdi. Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hep birlikte yeni hedeflere koşma zamanıdır. 24 Haziran, özellikle Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonu ile alakalı söylediği projelerin gerçekleşmesi anlamında çok önemli bir seçim. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan bu seçimde sandıktan çıkmazsa hedeflerin tamamı çöpe gider, Türkiye için vakit kaybı olur. Bizim böyle bir hakkımız olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.
MİLLET YİNE 'ERDOĞAN' DİYECEK
Birçok iç ve dış engellere, müdahalelere ve oyunlara rağmen milletin her seçimde Recep Tayyip Erdoğan dediğine dikkat çeken Ertan, şunları söyledi: "Her türlü provakasyona, oyuna ve karalamaya rağmen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her seçim halkın desteğini arkasına alarak dik durmuştur. Türkiye, artık o eski Türkiye değildir. Dünyadaki krizler ve hukuksuz uygulamalar karşısında sesini yükselten bir Türkiye var artık. Onlarca yıl hakim olan askeri ve sivil bürokratik oligarşi karşısında hep Erdoğan'ı buldu. Erdoğan liderliğindeki Türkiye darbeci zihiniyetle en etkin şekilde mücadele etti, etmeye de devam ediyor.
MAZLUMLARIN UMUDU ERDOĞAN
Ak Parti iktidarları döneminde siyasi, sosyal, insan hakları ve kültürel reformların hayata geçirildi, kısıtlama ve yasaklar kaldırıldı. Cumhurbaşkanımız her zaman mazlum coğrafyalara yardım elini uzattı. Başta Mirleşmiş Milletler olmak üzere onlara sözcülük etti. Somali, Suriye, Arakan, Filistin ve dünyadaki birçok mazlum coğrafyaya insani yardım gönderdi. Bu bölgelerde yaşayan farklı millet ve inançlardan insanlar bile Erdoğan'ı umut olarak görüyor.   
O HEP "MİLLETİN ADAMI" OLDU 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, siyasi hayatı boyunca hep 'milletin adamı' oldu. Sürekli halkın içinde yer aldı. Böylece halkın beklentilerini her zaman çok doğru okudu. Vatandaşlarla çok rahat diyalog kurdu, halkın gönlünde yer etti. Her zaman milli iradeyi öne çıkardı, sırtını millete yasladı. Gençlerin temsiliyeti ve sorumluluk almalarına hep önem verdi. Bu kapsamda milletvekil seçilme yaşı 18'e düşürüldü. Gençlerin siyasette de ülke yönetiminde de aktif sorumluluk almasına öncülük etti.
TÜRKİYE HEP İSTİKARALI BÜYÜDÜ
Türkiye, hep Erdoğan'lı yıllar boyunca istikrarlı şekilde büyüdü. Ülkemizin son 15 yıldaki ortalama büyümesi yüzde 6. 2017'deki büyüme oranımız yüzde 7.4. Bu büyüme Ak Parti hükümetleri döneminde sağlanan siyasi istikrarın bir sonucudur. 2023 hedefi ise dünya ekeomosinde ilk 10'a girmektir. Türkiye bugün her anlamda II. Kurtuluş Savaşı'nı veriyor. Hem devlet içine sızan FETÖ hem de ulusal bütünlüğü esas alan PKK saldırılarına hedef oluyor. Terör örgütleriyle mücadeleye etkin liderlik eden Cumhurbaşkanımız, Başkomutan sıfatıyla da milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olma mazifesi görüyor. 
DIŞA BAĞIMLILIĞI AZALAN TÜRKİYE
Türkiye, Ak Parti hükümetleri döneminde sanayi, ticaret, teknoloji gibi birçok alanda 'yerli ve millilik' ile hareket ediyor. 'Kendi kendine yeten Türkiye' olma yolunda pek çok yerli ve milli proje hayata geçiriliyor. Nükleer santral, yerli kömür ve yenilenebilir enerji ile enerjide dışa bağımlılığımız sonlandırılıyor. Savunma sanayinde ATAK Helikopteri, ANKA ve Bayrakrat İHA, Altay Tankı ve daha birçok proje ile ülke güvenliğini ilgilendiren teknolojiler yerlileştiriliyor. 
TERÖRLE ETKİN MÜCADELE EDİLDİ 
Türkiye, başta FETÖ, PKK ve DEAŞ olmak üzere terör örgütlerinin saldırılarına hedef olmaktaydı. Ancak Erdoğan, halkın desteğiyle bu saldırılara tavizsis bir irade ve misliyle karşılık verdi. 15 Temmuz 2016'da TSK'ya sızdırdığı militanları aracılığıyla darbeye kalkışan FETÖ, Erdoğan ve halkın iradesiyle engellendi. Yurt içinde ve yurt dışındaki kararlı operasyonlarla terör örgütlerinin beli kırıldı. Terörü kaynağında kurutma hedefiyle Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları başarıyla icra edildi. Bütün bunların ışığında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda ve safında 'Ben de Varım' diyorum".

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir