AURAH RUİZ, JESE RODRİGUEZ'İ REZİL ETTİ

AURAH RUİZ, JESE RODRİGUEZ'İ REZİL ETTİ
İspanyol forvet Jese Rodriguez'in yıllar sonra barıştığı sevgilisi Aurah Ruiz verdiği röportajla içini döktü. Güzel model, "3 ayda bir beni ilişkiye girmek için aradı ve her birlikteliğimiz 48 saat boyunca sürdü" itirafıyla sevgilisini rezil etti.

2016 yılında ayrıldıktan sonra Ağustos ayında barıştığı Jese ile yaşadığı ilişki hakkında konuşan Ruiz, ayrı oldukları dönemde İspanyol futbolcunun kendisiyle sadece cinsel birliktelik yaşamak için görüştüğünü belirtti:

01-001.jpg

"İki ayda bir benimle ilişkiye girmek için beni aradı ve her birlikteliğimiz 48 saat boyunca sürdü" diyen Ruiz, "Benim yanımdan ayrıldıktan sonra başka kadınların yanına gittiğini biliyordum.

08-001.jpg

"İlerleyen süreçte başka biriyle ilişkim başladı ve Jese'yle olan duruma son vermek istedim. Bunu söyledikten sonra bu kez benimle 3 günde bir iletişime geçti ve bu durum iki yıl sürdü. O dönem çok şey yaşadım."

05.jpg

"Onunla ilgili çok şey düşündüm ve sonrasında ne tür bir ilişki kurmak istediğimi buldum: Partnerimi kimseyle paylaşmadığım normal bir ilişki istiyordum" şeklinde konuştu.

5fd9a944ae298bbb8e7d0fbb.jpg

Bir futbolcuyla birlikte olmanın, başına gelen en kötü şey olduğunu belirten güzel model, "PSG, ilişkimiz nedeniyle Jese'nin sözleşmesini feshetmedi. Jese, daha çok forma gireceği bir takımda oynamak istiyor ve PSG'den ayrıldığı için mutlu. Geçmişte yaşadıklarımız benim için bir yük ve unutması zor ancak bunu öğrendim."

07.jpg"Tanınmış bir futbolcuyla beraber olmak, muhtemelen başıma gelen en kötü şey" ifadelerini kullandı.

03.jpg

Modellik kariyerinin yanı sıra televizyonda da boy gösteren Aurah Ruiz, Jese'den olan oğlu Nyan'ın sağlık problemleri nedeniyle uzun süre büyük korku yaşamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir