ATATÜRK'E BENZETEN VAR

ATATÜRK'E BENZETEN VAR
Edirne Belediye Başkanlığı binasında anlatılanlar göre son 6 aydır ilginç olaylar yaşanıyor

Gece yarısından sonra binadaki kapılardan sesler geliyor, ışıklar kendi kendine açılıyor, üst kattan ayak sesleri duyuluyor. Güvenlik kameraları incelendi ve görüntülerde bir siluet olduğu belirlendi. Belediye, inceleme başlattı.
Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ne bağlı Yeniköy’de geçen ay köy ahalisi gulyabaniye benzeyen, geceleri ortaya çıkan, uzun boylu, beyaz kıyafetli, beyaz sakallı bir kişinin evlerin kapılarını zorladığını, pencerelerini taşladığını, bahçeleri dolaştığını ve korktuklarını söylemişti. Gulyabani bulunamadı. Olay kapandı. Şimdi de Edirne’de gulyabani olmasa da “hayalet” korkusu yaşanıyor. 
Edirne Belediye Başkanlığı binasında iddiaya göre, gece yarısından sonra binadaki kapılardan sesler geliyor, ışıklar kendi kendine açılıyor, üst kattan ayak sesleri duyuluyor. 6 aydır süren şikâyetler üzerine binaya getirilen imamın cinlere karşı etkili bazı sureler okuduğu bile söyleniyor. Güvenlik görevlileri binadaki kırmızı halılar üzerinde, ıslak ayak izleri gördüklerini anlatıyor. Gece duyulan ayak sesleri, ışıkların yanması ve kameralarda görünen siluete birçok güvenlik görevlisinin şahit olduğu da iddialar arasında. 
ATATÜRK'E BENZETEN VAR
İsmini açıklamak istemeyen bir güvenlik görevlisi, psikolojisinin bozulduğunu ve tedavi görmeye başladığını ifade ediyor. Görevli, gece nöbeti sırasında belediye binasında yaşadıklarını “Açık ışık görünce gidip kapattım. Ancak bir süre sonra ışık tekrar yandı. Binada gezerken arkamda, etrafımda bir şeyin gezindiğini hissettim. Merdiven çıkan birinin ayak seslerini duydum ama baktığımda kimseyi göremedim” diye aktarıyor. Binada çalışanların konuştuğu tek konu, geceleri ortaya çıkan hayalet! Şikâyet ve korkunun artması üzerine belediyenin güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler incelendi. Görüntülerde bir siluet olduğu belirlendi. Hatta bazı çalışanlar bunu Atatürk’e benzetti. 1 aydan bu yana gece 2 güvenlik görevlinin nöbetçi olarak belediyede kaldığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeloğlu, “Kamera kayıtları inceleniyor. Ne olduğunu tespit etmeye çalışıyoruz” diyor. Habertürk

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir