Ataşehir’de İnovata’da girişimcilik eğitimi

Ataşehir’de İnovata’da girişimcilik eğitimi
Bireylerin ekonomiye katkı sağlama ve potansiyellerini ortaya koyma fırsatını veren girişimcilik konusu, özellikle son zamanlarda artan bir şekilde önem kazanmaya başladı.

Bu kapsamda girişimin desteklenmesi, teşvik edilmesi ve gelişiminde girişimcilik eğitiminin önemli bir unsur olması nedeniyle GOSB Teknopark, kendi şirketlerini kurmak için yolun başında olan girişimcileri bilgilendirmek amacıyla Ataşehir Belediyesi ve Gebze Teknik Üniversitesi iş birliğiyle “Değişim Çağında Girişimcilik” konulu eğitim programı düzenledi.

basliksiz-2-kurtarildidd.jpg


Ataşehir Belediyesi İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi İnovata’da katılımcılara, “Girişimcilik Ne Değildir, Girişimcilikte Dikkat Edilmesi Gerekenler, Değişimi Yönetme, Modern İş Dünyası, Teknoloji, Pazar, Rekabet” konuları hakkında detaylı bilgiler, Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Inventor Ar-Ge şirketinin Kurucu Ortağı Tuğkan Arıcı tarafından verildi.
Verilen eğitimde özellikle bir girişimin başarılı olabilmesi için yapılması gerekenler ile sıklıkla yapılan hatalar üzerinde duruldu. Değişim çağında girişimcilik ise çevresel türbülans, pazar-teknoloji türbülansı ve rekabet yoğunluğu kavramları hakkında konuları ele alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir