ATAMEM’DE; KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLADI

ATAMEM’DE; KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLADI
Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ataşehir Meslek Edindirme Merkezi’nde (ATAMEM) yeni dönem mesleki kurslar başladı.

Kurslar, Ataşehirlilerin mesleki ve sosyal açıdan gelişmelerine katkıda bulunmak, aktif, üretken, yaşama tam donanımlı ve yeterli birer birey olarak katılımlarını sağlamak; yoksulluğu ve yoksunluğu önlemek; ilgi, yetenek ve becerileri doğrultusunda, ekonomik, psiko-sosyal ve kültürel gelişimlerine destek sağlamak amacıyla düzenleniyor.
ATAMEM’DE; KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLADI
Ataşehir Belediyesi’ne bağlı olarak yıl boyunca ücretsiz hizmet veren ATAMEM’de; Kültür Sanat Kursları kapsamında yetişkinler ve çocuklar için; temel müzik eğitimi, bağlama, şan, keman, gitar, drama, dans, orkestra, Türk halk müziği, zumba, tiyatro ve halk oyunları kursları veriliyor.
Meslek Edindirme Kursları kapsamında ise; mesleki- konaklama, seyahat- pratik İngilizce, İngilizce A1, İngilizce A2, bilgisayar kullanımı ve işletmenliği, web tasarım, internet yönetimi, kuaförlük, manikür-pedikür teknikleri, temel cilt bakımı, aşçı çıraklığı, pasta çıraklığı, kadın sağlığı eğitim programı eğitimleri veriliyor.
ATAMEM’de yeni dönem kursları başlarken, bir sonraki dönem için de ön kayıt alımları aralıksız devam ediyor.
Tamamen ücretsiz olarak sunulan kursların sonunda, kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.
Kurslara katılmak isteyen Ataşehirliler, Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Caddesi No:06 adresinde hizmet veren ATAMEM binasında, meslek kursları başvuru formlarını doldurarak en yakın zamanda açılacak yeni sınıflar için sıra alabiliyorlar. Daha fazla bilgi almak isteyen Ataşehirliler, ATAMEM’ e ait 0216 574 80 79 telefon numarasından ek bilgi talep edebilirler.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir