Ali Koç'tan ezeli rakibine sert sözler…

Ali Koç'tan  ezeli rakibine sert sözler…
İstanbul ekibi Sarı lacivertli takım Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, online olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Ali Koç, Mesut Özil ve Oğulcan Çağlayan konusunda önemli açıklamalarda bulundu..

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı, koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak başladı. FB TV ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan 2021 yılı Ocak ayı olağan divan kurulu toplantısını Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük evinden yönetirken, Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri Ülker Stadı 1907 Tribünü'nde sosyal mesafe kuralına uyarak takip etti. 
Mesut Özil açıklaması!
Mesut Özil transferine de değinen Ali Koç, "Umarım Mesut sahaya çıkacak ve herkese bir daha kim olduğunu kanıtlayacak. Mesut Özil'in CV'si ortada. Arsenal'de yaşadıkları bizim için fırsat oldu. Bir rüya gerçekleşmek üzere. Mesut Özil bir futbolcudan daha öte bir marka. Çocukluğundan beri Fenerbahçeli olması bu transferi daha da anlamlı hale getiriyor. 
Oğulcan Çağlayan sözleri!
Galatasaray ve Oğulcan Çağlayan konusunun kendilerini neden ilgilendirdiğini açıklayan Ali Koç, "Biz sahada rekabet ettiğimiz kadar transferde de rekabet ediyoruz ve rekabetin adil bir şekilde yapılması gerekiyor. Futbolcu ayartma konusunda birçok kulüp rahatsız. Transferin yapılış şekli, bizi de ilgilendiriyor. Transferlerin kurallara göre uygun yapılmasını herkes istiyor. Oğulcan konusunda henüz resmi ceza verilmedi, yakın takipçisiyiz. Fenerbahçe olarak bu konudan rahatsızız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir