AKPARTİ PENDİK’TE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

AKPARTİ PENDİK’TE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
AK Parti ‘Pendik ilçe başkanlığında bugün yapılan devir teslim töreninde eski ilçe başkanı Turgay Kılıç görevini Yenil ilçe Başkanı Rüstem Kabile devretti.

AK Parti ‘Pendik ilçe başkanlığında bugün yapılan devir teslim töreninde eski ilçe başkanı Turgay Kılıç görevini Yenil ilçe Başkanı Rüstem Kabile devretti.
Ak Parti Pendik İlçe Başkanlığında yapılan İlçe Başkanlığı devir teslim törenine, Pendik Belediye başkanı Kenan şahin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve partinin her birimden teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.
KILIÇ: AK PARTİ BİR DAVA PARTİSİDİR VE BU DAVA UĞRUNA HEPİMİZ BİRİZ VE BERABERİZ
Kısa bir konuşma yapan Mimar Turgay Kılıç Altı yıldır birlikte çalıştığım Pendik İlçe teşkilatına teşekkür ediyorum görevi devralan Rüstem Kabil’e başarılar dilediği konuşmasının en dikkat çeken yanı, belediye başkanı Dr. Kenan Şahin ile sağladıkları uyumun ilçeye sağladığı faydalar oldu.
 Aynı uyumu göreve başlayacak Rüstem Kabil'in de sağlamasının Pendik'e sağlayacağı faydanın altını çizen Kılıç, kendisine başarılar dileyerek bu başarı için elinden geleni yapacağını belirtti. 
KABİL, TURGAY KILIÇ VE EKİBİNE VERDİKLERİ BAŞARILI HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Görevi devralan Rüstem Kabil de, Turgay Kılıç ve ekibine verdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, zor bir göreve geldiğinin farkında olduğunun altını çizdi. Belediye başkanı, Dr. Kenan Şahin ile birlikte iyi bir yönetim sergilemeye gayret edeceğini belirten Rüstem Kabil, tüm teşkilat mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti..
Programda bir konuşma da başkan Dr. Kenan Şahin yaptı. Şahin konuşmasında yıllar önce ilçe başkanlığı yaptığı çatı altında her iki başkanın da yönetim kurulunda olduklarını ifade etti. İçlerinde Pendik siyasetinde en eski olanın Rüstem Kabil olduğunun altını çizen Dr. Şahin, kendisinin Pendik'in başarılarını artırarak devam ettireceğine inancının tam olduğunu ifade etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir