AK Parti’nin gönül adamı Müslim Şahin, milletvekili aday adayı oldu

AK Parti’nin gönül adamı Müslim Şahin, milletvekili  aday adayı oldu
AK Parti Pendik İlçe Kurucularından Müslim Şahin İstanbul 1. Bölge Pendik'ten Milletvekili aday adayı olarak başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Pendik İlçe Kurucularından Müslim Şahin Milletvekili Aday Adayı başvurusundan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakı'nın iktidarı ile ‘’Türkiye Yüzyılı’’ haline getirecektir. Ülkemiz için son derece önemli olan bu süreçte bizde Pendik’te şahlanış mücadelesinin mimarı ve aktörü olarak hep birlikte tarih sahnesinde güçlü bir şekilde yer alacağımıza yürekten inanıyorum. Bu büyük davanın bir neferi olarak devletimize ve güzel ülkemize hizmet etmek niyeti ile 20 yıldır milletimizin hizmetkârı olan Pendik İlçemizden AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım. 15'nci seçim zaferini Allah bizlere kutlamayı nasip edecek” diye konuştu. 
 MÜSLİM ŞAHİN’İN SİYASİ YAŞANTISI
Milli Görüş'ün Pendik'teki önemli simalarından Müslim Şahin, Pendik'te teşkilatçılığıyla bilinen, Milli Görüş Partileri'nden Refah Partisi'nde siyasete başlayan ve sırasıyla Fazilet Partisi ve AK Parti'de çeşitli kademelerde görev yapan Müslim Şahin, şimdi de milletvekili aday adayı oldu.
Siyasi arenada hemen hemen herkesin yakından tanıdığı, aradığında kolaylıkla ulaşabildiği, toplumun bir çok kesimine bir çok kez dokunabilmiş, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşunda başkan ve yöneticilik yapan, kendisini davaya vakfetmiş isim olarak dikkat çeken Müslim Şahin, 2001 yılında AK Parti Kaynarca Kurucu Mahalle Başkanlığıyla AK Parti'deki siyasi yaşamına başladı. 2004 yılında Pendik Belediye Meclis Üyesi seçilen Milletvekili Aday Adayı Şahin, 2 dönem bu görevi başarıyla icra etti. 

335938520_713042983879924_1887400710529518229_n.jpg

MÜSLİM ŞAHİN KİMDİR
Aslen Rizeli olan Müslim şahin 1966 tarihinde Trabzon Of doğumlu. İlk ve Orta Okulunu köyünde, Lise eğitimini ise İstanbul’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi yerel yönetimler bölümünü bitiren Şahin, Medeniyet Üniversitesi yerel yönetimler ve şehircilik alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.
 Müslim Şahin siyaset yaşantısına 1989 yılında Refah partisinde başladı daha sonra AK Parti'nin kurulması aşamasında Pendik ilçe kurulu üyesi ve Kaynarca mahalle başkanlığı yaptı. 2004 -2014 yılları arasında Pendik Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulundu. 2015 – 2021 yılları arasında teşkilatlardan sorumlu ilçe Başkan yardımcılığı yapan Şahin, 215 -1 Kasım Milletvekilliği, 2017 - 16 Nisan Anayasa referandumu 2018 -24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği secimi 2019- 31 Mart yerel seçimlerinde 2019- 23 Haziran’da yenilenen İBB seçimlerinde SKM Başkanlığı yaptı. .  Halen Sağlık hizmetlerine destek derneği Başkanlığı görevini yürütmektedir. 2017 yılından kurduğu Şahin Sigorta adı altında sigorta ve aracılık hizmetleri işiyle iştigal ediyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Müslim Şahin Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir