AK PARTİLİ BAŞKAN’ DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

AK PARTİLİ BAŞKAN’ DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Halil Sezai tarafından darp edilen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sanatçı bozuntusu Halil Sezai, Tuzla’da kiraladığı bir villada çekim yapmasına destek vermediğini iddia ettiği 67 yaşında ve kalp hastalığı olan komşusu Hüseyin Meriç’i öldüresiye dövdü. Meriç’e kafa, yumruk ve tekme atan Halil Sezai, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Tuzla’da yaşanan skandal olayın ardından, belediye başkanı yaşlı adamı ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Hüseyin Meriç’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyareti sırasında Dr. Yazıcı, sanatçı ruhlu olduğunu iddia edenlerin, insani olmayan tavır ve davranışlarının önce sanat camiası için büyük bir hakaret olduğunu vurguladı. Yazıcı, “Bunun da hesabını verirler, siz hiç merak etmeyin” dedi.
Twitter üzerinden de açıklama yapan AK Partili Başkan Yazıcı, “Bugün ilçemizde yaşanan talihsiz olayın mağduru Hüseyin abimizle görüşüp olay hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hukuki süreci takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 
.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir