Ak Parti yüz yüze 100 gün programı ile İstanbul’da sahaya indi

Ak Parti yüz yüze 100 gün programı ile İstanbul’da sahaya indi
Cumhur İttifakı, 2023 seçimleri için hazırlıklarını saha çalışmalarıyla sürdürüyor. AK Parti kurmayları Anadolu turunda seçmenle buluşurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de 4 Eylül'de Sivas'ta ilk mitingini yapacak.

Siyasi partiler, 2023'te yapılacak seçimler için saha çalışmalarını hızlandırdı. 1 yıldan az bir süre kalan seçimler için Cumhur İttifakı tam kadro sahada. AK Parti'de teşkilat Anadolu turuna çıktı. İlçe ve köyler tek tek ziyaret ediliyor, çalınmadık kapı bırakılmıyor. Milletvekilleri ve parti yönetimi kendi bölgelerinde seçmenle buluşuyor.

3-001.jpg


AK PARTİ YÜZ YÜZE 100 GÜN PROGRAMI İLE İSTANBUL'DA SAHAYA İNDİ
AK Parti'nin, İstanbul’da bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticilerinin de katılacağı "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında, Sultanbeyli'de de milletvekilleri ve parti yöneticileri; gençler başta olmak üzere ilçedeki vatandaşlarla buluştu. "Yüz Yüze Gönül Gönüle" temasıyla İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Eyüp Özsoy, Fatih Süleyman Denizolgun, Hulusi Şentürk, Mihrimah Belma Satır, Mustafa Ataş, Osman Boyraz, Ravza Kavakcı Kan, Serkan Bayram Sultanbeyliye ziyarette bulundu.
 MHP'de ilk miting Sivas'ta
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de 2023 seçimleri için sahaya iniyor. Bahçeli, eylül ayında Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum'da mitingler yapacak. "2023'e doğru: Aday belli, karar net" sloganıyla yapılacak mitinglerden ilki Sivas Kongresi'nin yıl dönümünde, 4 Eylül'de Sivas'ta yapılacak. Bahçeli, önemli mesajlarını bu kez miting meydanlarından verecek, partisinin temel stratejilerine dikkat çekecek. Cumhur İttifakı'nın hedefi, 2023 seçimlerinden de zaferle çıkmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir