Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin oldu

Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin oldu
Pendik Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Pendik 6. Olağan İlçe Kongresi’nde AK Parti Pendik İlçe Başkanı’nı belirlemek için seçime gidildi. Kongrede tek aday olan Ali Şirin AK Parti Pendik İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Milletvekilleri Erol Kaya, Eyüp Özsoy, Belma Satır, Osman Boyraz, Serkan Bayram, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçe belediye başkanları ve delegeler ve çok sayıda partili katılım gösterdi. 

 

145640160_829325644465790_3751507580331677180_o.jpg
ŞENOCAK ; “İL KONGRESİ 24 ŞUBAT’TA”
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ Boğaziçi Üniversitesindeki olaylara ilişkin, "Rutin bir rektör ataması. Sanki ilk sefer bir rektör atanıyor. Ama buradaki amaç bir rektör ataması değil. Olayı başka noktalara getirmeye çalışıyorlar." dedi. Şenocak, konuşmada, bugün İstanbul'da ilçe kongrelerini bitireceklerini, 24 Şubat Çarşamba günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İstanbul İl Kongresi'ni yapacaklarını duyurdu. 

146082772_829325381132483_6822365773800019582_o.jpg
PENDİK BELEİDYE BAŞKANI AHMET CIN 
Pendik 6. Olağan İlçe Kongresi'nde kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin şunları söyledi; “kıymetli dava arkadaşlarım bizler görevi 31. Martta devraldık davamızın Pendik’teki mazısı vizyonu ile şuuruyla seçim parolamız olan tevazu, samimiyet ve gayretle Pendik’i yönetmeye gayret gösteriyoruz” ilçe belediyesi olduğumuz için mutlaka büyük şehirle çalışma gereğini biliyoruz ancak ne büyükşehirle ilgili iş birliği halinde nede başka konularda destek aldığımızı söyleyebiliriz hala hazırda icraatları mızı İstanbul büyükşehir ’ile değil maalesef onlara rağmen yapmaya çalışıyoruz dedi. Eski ilçe başkanımız Rüstem Kabil’e yaptığı çalışmalardan dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Yeni seçilen Ali Şirin ‘Bey’e de yeni görevinde başarılar dilerim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasına sunuldu.

146118496_829325721132449_7718433957962772607_o.jpg
 İLÇE BAŞKANI ALİ ŞİRİN
 AK Parti Pendik 6. Olağan İlçe Kongresi'nde Başkanlığa seçilen Ali Şirin yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ Biz büyük bir teşkilatız devraldığımız bayrağı 2023- 2071 vizyonu doğrultusunda daha güçlü daha güzel bir şekilde, birlik beraberlik içinde çakışarak geçirmeyi temenni ediyorum. Buraya gelen tüm delegelerimize şahsım adına teşekkür ediyorum. Pendik’te hep birlikte güzel işlere imza atacağız dedi. 30 kişilik ilçe yönetim kurulunda çok sayıda yeni isim yer alırken, daha önceki yönetimlerde görev yapmış isimlere de yer verildi.

2136.jpg

YÖNETİM KURULU
Adem Özel, Adnan Bekar, Arif Çakır, Ayhan Tuğlu, Bedri Canlı, Birgül Beşiroğlu, Burak Zeybek, Bülent Aşkın, Gökhan Karakaya, Habip Öner, Hatice Eygi, İsmail Kavak, Mehmet Fatih Bakır, Muhammet Kaldırım, Murat Kaya, Musa Karslıoğlu, Muzaffer Pala, Neslihan Salihoviç, Özcan Akçaoğlu, Özlem Özbayoğlu, Remzi Topçu, Saliha Bilici, Sevim Yılmazlar, Seyfettin Selçuk Varlıbaş, Sibel Akan, Sinan Aydın, Şennur Dikbıyık, Taşkın Şahin, Tülin Demir 
YEDEK YÖNETİM
Furkan Çağlar Çiftçi, Mustafa Uğur, Şemsettin Varol, Mehmet Mutlu, Mutlu Yarar, Abdurrahman Temur, Cevdet Keklik 
İL DELEGESİ 
Rüstem Kabil, Ali Şirin, Şaduman Şeker, Furkan Yeniçare, Ahmet Cin, Kadir Topbaş, Turgay Kılıç, Salih Kenan Şahin, Hayrullah Hasdemir, Hacer Özeren, Fulya Telli, Yusuf İmamoğlu, Kübra Anar, Rıdvan Bilal Aydın, Büşra Bürge Yiğit, Muhammet Mustafa Ateş, Mustafa Bedrettin Yüzüak, Sevcan Karakuyu, Eren Tandoğan, Mücahit Ercan Kopuz,Yücel Erdoğan, Ali Gümüşbağ, Yavuz Turlak, Feti Kaya, Ersin Özsoy, Orhan Ulu

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir