AK PARTİ GENEL MERKEZİN PENDİK İLÇE BAŞKAN ADAYI ALİ ŞİRİN

AK PARTİ GENEL MERKEZİN PENDİK İLÇE BAŞKAN ADAYI  ALİ ŞİRİN
AK Parti Pendik 6. Olağan Kongresi için AK Parti genel merkez ve İstanbul İl Başkanlığı adayını açıkladı.

İl Başkanı Bayram Şenocak tarafından açıklanan isim, Pendik Belediyesin’de iki dönem meclis üyeliği de yapmış olan Ali ŞİRİN oldu.
PENDİK'İN ADAYI ALİ ŞİRİN
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdogan ’ın onayıyla; Pendik İlçe Başkanlığımızın 6. Olağan Kongresinde Ali Şirin İlçe Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir. Hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.
AK PARTİ PENDİK KONGRESİ NE ZAMAN YAPILACAK?
Koronavirüs salgını tüm herşeyi vurduğu gibi siyaseti de derinden etkiledi. Bu bağlamda AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak İstanbul'da devam eden kongrelerle ilgili son mesajında şu bilgiyi paylaştı: "Salgınla mücadeleye destek vermek adına, İstanbul'umuzda devam eden kongre sürecimize bu haftadan itibaren ara veriyoruz. Salgın sürecinde özveri ve fedakârlıkla görev yapan tüm sağlık personelimiz başta olmak üzere, bu mücadeleye katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum."
Bu kapsamda henüz Pendik İlçe kongresinin yapılacağı tarih belirsizliğini koruyor. 
ALİ ŞİRİN KİMDİR?
1972 yılında Ünye’de doğdu. İlkokulu Almanya’da okudu ve lise öğrenimini Ünye Lisesinde tamamladı. Lisansını Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde, Yüksek Lisansını da Marmara Üniversitesi Klinik Farması üzerine yapmıştır. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir