AİLE, KORUMAMIZ GEREKEN BİR DEĞERDİR

AİLE, KORUMAMIZ GEREKEN BİR DEĞERDİR
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Kadın Kent Gönüllüleri ve komisyonlara kayıtlı ailelere yönelik “Aile İçi İletişim” semineri düzenledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, ailenin toplumun temeli olduğunu vurgulayarak “Ailemize sıkıca sarılmanın yolunu öğrenmek zorundayız” dedi.
Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı komisyonlarına kayıtlı anneler, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin kursiyer anneleri katıldı. Seminere konuşmacı olarak katılan Uzman Psikolog Dr. Faruk Öndağ, anne-baba ve çocuk ilişkilerini slayt gösterimi eşliğinde anlattı. Anne ve babaların çocuklarına sergiledikleri tutumlar, çocuklarından beklentileri, bu beklentilerin neler olması gerektiği üzerinde duran ve sınav dönemlerinden bahseden Dr. Öndağ, çalışma hayatında tecrübe edindiği yaşanmış olayları ve bu olaylardan çıkarılan dersleri izleyicilerle paylaştı. 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın toplumsal bilinci arttırıcı eğitimlerine devam edeceğini söyledi. Seminerlerde verilen eğitimlerin doğru bilginin yayılması açısından verimli sonuçlar oluşturduğuna dikkat çeken Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak bu eğitimleri önemsiyoruz ve sürdürüyoruz. Aile, toplumun temelidir ve bu temeli güçlendirmek için tüm imkanlarımızı değerlendiriyoruz. Aile, üzerinde hassasiyetle durmamız gereken ve her zaman korumamız gereken bir değerdir. Bu yüzden ailemize sımsıkı sarılalım. Ailemize sıkıca sarılmanın yolunu öğrenmek zorundayız” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Uzman Psikolog Dr. Faruk Öndağ’a teşekkür ederek çiçek hediye etti. 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir